5 ponturi pentru a alege plaja Sensiblu din Mamaia 5 ponturi pentru a alege plaja Sensiblu din Mamaia
Vreți cât mai multe amintiri vesele de neuitat, distracție, zâmbete, bronz în siguranță, relaxare și experiențe fabuloase? Pentru a vă bucura în siguranță de toate... 5 ponturi pentru a alege plaja Sensiblu din Mamaia

Vreți cât mai multe amintiri vesele de neuitat, distracție, zâmbete, bronz în siguranță, relaxare și experiențe fabuloase? Pentru a vă bucura în siguranță de toate momentele plăcute, Sensiblu vă așteaptă cu sfaturi sănătoase și multe surprize pe cea mai nouă plajă dedicată vacanțelor memorabile. Noi i-am trecut, deja, pragul și am fost încântați!

1. Localizată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu este destinată distracției pentru turiștii de toate vârstele.

2. Deoarece soarele este omniprezent, distracția pe plajă va fi completată de un specialist Sensiblu, care se va afla în permanență acolo. Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.

3. Cu o capacitate de 400 locuri/șezlonguri, plaja Sensiblu are și o mulțime de surprize care așteaptă să fie descoperite.

Fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activități relaxante alături de familie, echipa Sensiblu vă așteaptă cu surprize: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil).

4. Și pentru ca distracția să fie completă, veți putea imortaliza momentele din vacanță printr-un GIF. Pe o podea gonflabilă, în permanență udă, veți putea să plonjați pe podea, alunecând dintr-o parte în alta.

5. La sfârșit, va fi amplasat gif-makerul, ce va surprinde toate râsetele și veți primi pe telefon poza astfel încât să o încărcați pe social media.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: