3 tineri antreprenori ieșeni participă la JA-YE Europe Enterprise Challenge 3 tineri antreprenori ieșeni participă la JA-YE Europe Enterprise Challenge
Fondatori ai IS ReNeW, cei 3 tineri din Iasi, Diana-Georgiana Zdrobis, Ovidiu-Stefan Farcasi si Bogdan Istrate au castigat competitia “Compania Anului” la sectiunea studenti... 3 tineri antreprenori ieșeni participă la JA-YE Europe Enterprise Challenge
renew iasiFondatori ai IS ReNeW, cei 3 tineri din Iasi, Diana-Georgiana Zdrobis, Ovidiu-Stefan Farcasi si Bogdan Istrate au castigat competitia “Compania Anului” la sectiunea studenti cu un produs inovator pe care se pregatesc sa-l introduca pe piata cat mai repede. Taleea este singura crema pe baza de ulei de arbore de ceai si stiulete de porumb cu actiune tripla: exfoliaza, curata si hidrateaza pielea picioarelor.

Ei au participat si la emisiunea “Arena Leilor” pe TVR2 unde Cristina Batlan, fondatoare Musette, a decis sa ii sustina pe tineri financiar pentru a-si omologa produsul, pe care echipa il considera doar inceputul unui portofoliu de produse romanesti pe baza de ingrediente naturale care sa concureze cu brandurile din farmacii.

Indrumati de prof. coordonator Brindusa-Mihaela Robu de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, fondatorii IS ReNeW sunt Diana-Georgiana Zdrobis, Ovidiu-Stefan Farcasi (Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului) si Bogdan Istrate (Facultatea de Mecanica).

Pana la lansarea produsului pe piata, echipa ReNeW s-a pregatit de finala europeana a competitiei Europe Enterprise Challenge, care are loc in aceasta perioada (3-5 iulie 2013) in Liege, Belgia, unde romanii concureaza cu cei mai buni tineri antreprenori din 14 tari din Europa in fata unui juriu international.

Am pornit cu pasi mici in antreprenoriat, iar faptul ca am ajuns in finala europeana Europe Enterprise Challenge 2013 este o incurajare pentru a lansa afacerea IS ReNeW. Am muncit foarte mult, dar faptul ca acum avem un produs inovativ la standul din Liege si asteptam juriul sa-l testeze e o satisfactie speciala pe care nu o simt decat cei care au dus pana la capat efortul de a construi ceva care este util si rezolva o problema reala”

Diana-Georgiana Zdrobis, Ovidiu-Stefan Farcasi si Bogdan Istrate, membrii echipei

Derularea programului StartUp la nivel national si participarea echipei IS ReNeW sunt realizate cu sprijinul Amway, BCR, Enterprise Investors, Ernst&Young, Hyundai, Microsoft si SAP.

JA StartUp Program este un program international de educatie antreprenoriala, declarat best practice in domeniu de catre Comisia Europeana. Programul se adreseaza universitatilor si facultatilor de orice profil. Studentii din facultatile partenere piloteaza un produs/serviciu in cadrul unei companii cu clienti si operatiuni reale, colaboreaza cu consultanti voluntari si dobandesc cunostinte si abilitti de administrare prin modulul academic StartUp si prin incubatorul BizzFactory.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: