Sole ne propune 3 reguli de aur pentru alegerea ochelarilor de soare Sole ne propune 3 reguli de aur pentru alegerea ochelarilor de soare
Vara şi-a intrat complet în drepturi, motiv pentru care perechea de ochelari de soare a devenit indispensabilă pentru orice împătimită de modă, iar alegerea... Sole ne propune 3 reguli de aur pentru alegerea ochelarilor de soare

Vara şi-a intrat complet în drepturi, motiv pentru care perechea de ochelari de soare a devenit indispensabilă pentru orice împătimită de modă, iar alegerea acestora, potrivit SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare, trebuie să ţină cont de trei criterii importante: forma feţei, factorul de protecţie oferit şi culoarea tenului.  

„Regula generală este ca forma ochelarilor să fie opusul formei chipului nostru, pentru a scoate în evidenţă trăsăturile fiecăreia. În plus, cu cât ochelarii au mai multă stabilitate pe nas, cu atât împiedică pătrunderea mai multor raze de soare în spatele lentilelor”, a declarat Angela Ţiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Dacă, din fericire, cele care au chipurile în formă ovală se pot adapta cu uşurinţă oricărui tip de ochelari de soare, singurul criteriu fiind lăţimea ramelor,  pentru doamnele şi domnişoarele cu feţe rotunde se recomandă alegerea unor ochelari cu rame pătrate sau dreptunghiulare prin care să compenseze formele rotunjite. Potrivit echipei SOLE, brandul cu cele mai multe modele din această categorie este Giorgio Armani.

Pe de altă parte, cele care beneficiază de pomeţi largi şi o bărbie îngustă – formă cunoscută sub denumirea de inimă sau diamant, pot opta cu încredere pentru faimoasele modele aviator sau cat eyes, cele mai căutate branduri din această categorie fiind Michael Kors şi Prada.

De asemenea, reprezentanta companiei a menţionat că unul dintre modele aviator a reprezentat şi cea mai mare comandă efecutată anul acesta din categoria de ochelari de soare. Produsul în valoare de 1.899,90 lei a constat într-o pereche de ochelari marca Gucci, iar comanda a fost efectuată prin intermediul magazinului online www.soleshop.ro.

Vedetele acestei veri – ochelarii de soare cu rame rotunde promovaţi în special, de compania Tom Ford, sunt pe cât de populari, pe atât de pretenţioşi. Aceştia se potrivesc perfect celor ce deţin o faţă cu unghiuri ascuţite şi o frunte îngustă, oferind o notă boho chic celei care îi poartă.

 „Un avantaj major al acestui tip de ochelari este faptul că sunt foarte uşor de accesorizat. Fiind disponibili în mai multe culori, aceştia se adaptează rapid unei ţinute lejere de vară, atât pentru un road trip la munte, cât şi pentru o petrecere la piscină”, a completat Angela Ţiboc.

Odată aleasă forma perfectă şi modelul preferat, SOLE le sugerează clientelor să aleagă produse care blochează razele UV în proporţie de cel puţin 99%. Totodată, pentru cei ce îşi petrec vacanţa pe mare, la bordul unui iaht, se recomandă achiziţionarea unei perechi de ochelari de soare polarizaţi care reduc semnificativ gradul de strălucire al soarelui şi al căror preţ pot atinge şi 1.199 lei, în cazul modelelor Prada.

Nu în ultimul rând, culoarea tenului dictează nuanţa ochelarilor ce urmează a fi aleşi. Astfel, cu un ten deschis se potrivesc ramele deschise la culoare precum alb sau bej, pe când un ten măsliniu arată cel mai bine alături de rame în tonuri de argintiu şi auriu. De asemenea, pentru un ten închis cele mai bune variante sunt ramele metalice şi cele de culoarea chihimblarului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: