Bolt va intra pe piața serviciilor de livrare de mâncare Bolt va intra pe piața serviciilor de livrare de mâncare
Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, și-a anunțat intenția de a lansa un serviciu de livrare de mâncare pe principalele piețe... Bolt va intra pe piața serviciilor de livrare de mâncare

Bolt, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, și-a anunțat intenția de a lansa un serviciu de livrare de mâncare pe principalele piețe din Europa și Africa unde aceasta operează.
 
Markus Villig, CEO și cofondator al Bolt: „Bolt este o companie care se concentrează foarte mult asupra nevoilor clienților. În acest sens, unul dintre cele mai bune exemple este modul în care am construit afacerea în jurul conceptului de eficiență, pentru a le oferi pasagerilor cele mai bune prețuri și cele mai mici comisioane pentru șoferi din întreaga industrie de profil. Aceasta ne-a permis să ne dezvoltăm mai repede și cu costuri mai mici decât orice altă platformă de tip ride-hailing din lume.
 
În prezent, dorim să aplicăm aceeași filozofie în domeniul livrării de mâncare. În combinație cu tehnologia de care dispunem, eficiența operațiunilor noastre și sutele de mii de șoferi ce utilizează infrastructura companiei, intenționăm să dezvoltăm cel mai bun serviciu de livrare de mâncare pentru milioanele de persoane din Africa și Europa care folosesc deja serviciile noastre zi de zi.”


 
Recent, compania a trecut printr-un proces de rebranding la nivel global, care a inclus schimbarea denumirii din Taxify în Bolt, cu scopul de a alinia identitatea de brand cu viziunea de ansamblu a companiei în ceea ce privește serviciile de transport. Serviciile oferite de Bolt includ deja transportul la comandă cu automobile și motociclete, precum și folosirea partajată a scuterelor.
 
Serviciul de livrare de mâncare va fi lansat în această vară, inițial în Estonia, Finlanda și Africa de Sud.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.