5 locuri romantice din București unde să petreci Valentine’s Day 5 locuri romantice din București unde să petreci Valentine’s Day
Luna iubirii a sosit iar ziua de Valentine’s Day se apropie cu pași repezi. Tot acum, se dă startul unei lungi perioade de cadouri,... 5 locuri romantice din București unde să petreci Valentine’s Day

Luna iubirii a sosit iar ziua de Valentine’s Day se apropie cu pași repezi. Tot acum, se dă startul unei lungi perioade de cadouri, surprize, emoții și gesturi inedite. Un motiv în plus de a celebra iubirea, nu e niciodată prea mult. 

Pentru că a mai rămas foarte puțin timp până la această zi specială, ne-am gândit să îți pregătim un top al locurilor din București cu oferte irezistibile, care să vă introducă în atmosfera romantică și de care și tu și partenerul tău vă veți îndrăgosti, indiferent de alegerea pe care o veți face.

Joseph by Joseph Hadad

Te gândești cu drag la persoana specială din viața ta și îți dorești să îi dăruiești cele mai frumoase momente? Propune-i o cină romantică, într-o atmosferă perfect creată pentru voi. Restaurantul fine dining Joseph by Joseph Hadad va invită să petreceți Valentine’s Day într-o locație specială cu muzică live.

Talentata Naomi Anelis  vă așteaptă cu un recital superb de pian, iar decorul romantic și preparatele de excepție create de chef Joseph Hadad, vor contribui din plin la o seară de neuitat! Mai multe detalii puteți găsi aici: https://josephrestaurant.ro/v-day/

Caju by Joseph Hadad

Pentru cei îndrăgostiți de mâncarea bună, servită într-o atmosferă efervescentă, vă recomandăm braseria Caju by Joseph Hadad din centrul Bucureștiului. Impresionați-vă partenerul, oferindu-i o seară deosebită, cu băuturi spectaculoase și un meniu pe măsură cu gusturi și arome orientale ce vi se vor întipări în minte.

Cei de la Caju v-au pregătit și un program special, cu acorduri de vioară alături de Amadeea Violin, care va face din seara de 14 februarie, una magică.  Mai multe detalii puteți găsi aici: http://cajubyjosephhadad.ro/v-day/

The Grill

Dacă sunteți amatori de preparatele specifice bucătăriei sud-americane fusion, The Grill vă așteaptă să petreceți o seară acompaniată de rețete savuroase din meniul a la carte, asociate cu vinuri alese. 

O sticlă de vin comandată la masă include încă una de luat acasă, pentru a continua astfel, atmosfera romantică. Dani Oțil va fi cel care va servi mesele rezervate iar colegul său Demi va pregăti farfuriile pentru această cină specială. Pentru detalii și rezervări, puteți accesa site-ul http://thegrill.ro/.

Hotelul Ramada Plaza Bucharest

Pentru cea mai cuceritoare seară din an, de Valentine’s Day, hotelul Ramada Plaza Bucharest a pregătit pentru cupluri, trei pachete speciale, cu prețuri începând de la 32 Euro/2 persoane cu TVA inclus. Alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai mult și vă veți putea bucura de momente deosebite într-un cadru special.

Oferta Ramada este una diversificată, puteți opta pentru o cină romantică, pentru o noapte de cazare într-una din camerele pregătite special pentru voi, un masaj de relaxare pentru doi și o cină romantică sau o zi de SPA la clubul de sănătate Vitality Wellness Club din cadrul hotelului. Pentru mai multe detalii accesați: http://www.ramadaplazabucharest.ro/v-day/

Hotel Sheraton Bucharest

Pentru că uneori iubirea trebuie exprimată prin gesturi memorabile, care să îi arate persoanei iubite cât de importantă este pentru ține, este momentul potrivit să îți surprinzi jumătatea cu o cină romantică de 5 stele la hotelul Sheraton din București.

Dacă vrei să planifici momente de neuitat alături de cineva drag, hotelul Sheraton din București îți propune conceptul “From Sheraton with LOVE”, o cină romantică cu băuturi speciale și deserturi spectaculoase, perfecte pentru o experiență culinară de 5 stele.

Prețul pachetului este de 75 ron / persoană cu TVA inclus, iar selecția de preparate este una atent selecționată, pentru a-ți oferi o experiență culinară unică. Pentru detalii și rezervări îi puteți contacta la restaurants@sheratonbucharest.com sau telefon 021 201 5000.

Poveștile de dragoste au nevoie de doi. Ia-ți partenerul de viață și alege să petreci Valentine’s Day într-una dintre locațiile de mai sus.  Pentru o zi plină de iubire și savoare!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.