Cardul cadou, beauty gift-ul ideal! Cardul cadou, beauty gift-ul ideal!
Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, dezvoltă magazinul online și introduce noi servicii în cadrul platformei www.farmec.ro. Începând cu luna noiembrie, sunt... Cardul cadou, beauty gift-ul ideal!

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, dezvoltă magazinul online și introduce noi servicii în cadrul platformei www.farmec.ro. Începând cu luna noiembrie, sunt disponibile serviciul gratuit de împachetare cadouri și achiziție a cardurilor de cadouri, implementate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, urmând să fie disponibile pe tot parcursul anului.

Cardul Cadou Farmec este un beneficiu disponibil utilizatorilor platformei www.farmec.ro. Valoarea cardului variază de la 50 la 999 lei, în funcție de toate tipurile de venit, iar valabilitatea sa este de 6 luni, de la momentul emiterii sale în format electronic. Acesta poate fi utilizat pentru achiziția oricărui produs din portofoliul Farmec.

Printre alte servicii și modificări comerciale aplicate în magazinul online al producătorului clujean de cosmetice se numără oferirea de transport gratuit în perioada Black Friday pentru comenzile achitate online, indiferent de valoarea acestora, și îmbunătățirea programului de fidelitate pentru clienții online.

Valoarea reducerilor oferite consumatorilor a fost crescută până la 15%, pragul reducerilor fiind ridicat cu 5% față de trimestrul anterior.

Astfel, pentru orice comandă de produse cosmetice plasată online, consumatorii beneficiază de serviciul de împachetare și ambalare gratuită, transformând achiziția într-un cadou perfect pentru cei dragi, Mai mult, cadoul poate fi însoțit de o urare sau un mesaj aniversar.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, în mod special în perioada sărbătorilor de iarnă, acest serviciu este disponibil și în offline, în cadrul rețelei de magazine de brand Farmec și Gerovital.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.