Cum să îi oferi reflexii spectaculoase părului tău Cum să îi oferi reflexii spectaculoase părului tău
GOLDWELL, brandul partener al stiliștilor de top din peste 40 de țări, a lansat noua gamă @PURE PIGMENTS, pigmenți de culoare care, utilizați în... Cum să îi oferi reflexii spectaculoase părului tău

GOLDWELL, brandul partener al stiliștilor de top din peste 40 de țări, a lansat noua gamă @PURE PIGMENTS, pigmenți de culoare care, utilizați în timpul colorării profesionale, oferă părului nuanțe multi-dimensionale, cu reflexii spectaculoase.

Astfel, @PURE PIGMENTS lanseaza șase noi culori mega concentrate, ce oferă un joc unic al reflexiei și strălucirii culorii părului: Pure Yellow, Pure Orange, Pure Red și Pure Violet creează tonuri și efecte vibrante, mega intense, iar Pearl Blue și Matte Green calmează și contracarează nuanțele nedorite.

@Pure Pigments pot fi utilizați on salon cu gamele Topchic, Colorance și Nectaya pentru a obține o acoperire perfectă, culoare extraordinară și strălucire de briliant. Straturile de culoare oferă efect 3D, în special în lumină naturală.

HD3 Color Technology  din @Pure Pigments este noua generație de vopsea directă, patentată de Goldwell. Această tehnologie inovatoare creează culori senzaționale, unice, multi-dimensionale,cu reflexii spectaculoase.

PRODUSELE DE STYLING GOLDWELL

Produsele de styling din gama Stylesign conțin polimari și proteine din bambus și ajută la crearea unor lookuri naturale și flexibile.

Acum există un elastomer unic și filtre UV în toate produsele ce ajută la menținerea culorii și protejează împotriva efectelor dăunătoare obținute în urma expunerii la soare sau a utilizării de accesorii fierbinți (placă, uscător, ondulator).

Folosind produsele de styling din gama Stylesign stralucireă naturală a parului este potențată.

  • Design nou
  • Seelcție optimizată de produse
  • Produse uimitore și inovatoare
  • Tehnologii și formule îmbunătățite

Secție produse recomandate:

  • Ultra Volume
  • Just Smooth
  • Curly Twist
  • Creative Texture
  • Perfect Hold

Produsele GOLDWELL sunt distribuite în România de Top Line și sunt disponibile în magazinele Top Line, www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.

Dacă nu ştiaţi,  GOLDWELL este partenerul exclusiv al hairstiliștilor din peste 40 de țări, de 70 ani! În fiecare zi brandul oferă o experiență extraordinară prin rezultatele specialiștilor care îi folosesc produsele, dezvoltă instrumente, tehnologie de culoare și produse inovative ce alimentează creativitatea și face  clienții să arate și să se simtă fantastic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.