Meli Melo Paris FW18 Collection: Femme Actuelle Meli Melo Paris FW18 Collection: Femme Actuelle
Colectia Meli Melo FW18 “Femme Actuelle” este despre si pentru tine. Despre mama, prietena, sora, fiica sau colega ta de birou. Despre femeile actuale,... Meli Melo Paris FW18 Collection: Femme Actuelle

Colectia Meli Melo FW18 “Femme Actuelle” este despre si pentru tine. Despre mama, prietena, sora, fiica sau colega ta de birou. Despre femeile actuale, incapatanate, creative, multifunctionale, energice, care pot sa conduca o afacere de succes si se induioseaza intr-o fractiune de secunda la zambetul copilului sau cand sotul le ofera o floare.

Femme Actuelle este o colectie rafinata si delicata, insa in acelasi timp practica, creata asemeni unei povesti de sezon, ce cuprinde frumusetea blanda a culorilor de toamna si stralucirea rece a zilelor de noiembrie oglindite in piese din tafta si satin imprimat sau tartan, carora li se alatura moliciunea jachetelor impletite din mohair in nuante stinse de bej, roz prafuit si visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse, cercei oversized si bratari subtiri argintii si aramii.

Colectia Fall/Winter 2018 este declinata in patru concepte:

  1. Ton charme – romantic si delicat
  2. Nine to five et plus – practic si cochet
  3. Artisan de ta vie – relaxare in familie / momente pretioase mama si fiica
  4. Tu es seduisante – piese statement pentru seri elegante

Pastelurile, nuantele de roz prafuit si visiniu, asociate cu tonuri si texturi gri molatice, de fetru, lana sau casmir, pietrele translucide viu colorate, catifeaua tomnatica, lanturile lungi aurii ce aluneca pe satinuri imprimate si matasuri florale punctate prin accente de rosu pasional si blana, anunta o incursiune intr-un taram de feminitate, de redescoperire cu delicatete a viselor si pasiunilor latente.

Piesele din colectia Femme Actuelle Meli Melo SS18 se gasesc in magazinele Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.