BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică în compania Vera BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică în compania Vera
BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică la Vera, o companie care dezvoltă tehnologie inovatoare de securitate bazată pe date pentru afaceri de... BMW i Ventures anunţă o investiţie strategică în compania Vera

BMW i Ventures a anunţat o investiţie strategică la Vera, o companie care dezvoltă tehnologie inovatoare de securitate bazată pe date pentru afaceri de toate dimensiunile.

Vera a ajutat unele dintre cele mai importante companii din lume să-şi protejeze cele mai critice date, fără a sacrifica vizibilitatea şi controlul. De-a lungul anului trecut, Vera s-a concentrat pe scalarea platformei sale de securitate a datelor pentru a proteja atât conţinutul de e-mail, cât şi cel al companiei prin criptare dinamică şi solutii de tipul “Granular configuration automation (GCA)”.

Recent, compania a introdus oferta Vera for Mail şi capacităţile de editare bazate pe browser, îmbunătăţind abilitatea utilizatorilor de a accesa şi de a colabora pe fişierele securizate din toate dispozitivele şi sistemele de operare. Noul capital va contribui la alimentarea următoarei faze de creştere a Vera şi la scalarea forţei sale de muncă la nivel global.

“De la documente la fişiere CAD, la fotografii sau e-mailuri, datale circulă mai liber ca niciodată, iar tehnologia de vârf a Vera permite oamenilor şi organizaţiilor să împărtăşească informaţii de orice fel, în siguranţă”, declară Zach Barasz, partener la BMW i Ventures. “Credem că Vera se află la un punct de inflexiune important în curba sa de creştere şi, cu recenta numire a lui Carlos Delatorre ca director executiv, suntem încântaţi să ne alăturăm acestei călătorii.”

Fondul de investiţii de tip „venture capital” de 500 de milioane de euro al BMW, investeşte bani şi resurse în companii start-up din domeniul condusului autonom, automobilelor digitale şi cloud auto, al mobilităţii electrice, inteligenţei artificiale şi datelor, al industriei 4.0, mobilităţii comune şi la cerere, al vieţii digitale a clienţilor şi al serviciile energetice. Fondul a avut deja parteneriate cu companii inovatoare precum Carbon3D, Chargepoint, DesktopMetal, JustPark, Life360, Moovit, Nauto, Scoop, Stratim, Turo, Xometry şi Zendrive. BMW i Ventures investeşte în toate etapele, de la bază şi incubaţie la companii de creştere.

Vera este o companie de securitate a datelor de generaţie viitoare, care permite afacerilor de toate dimensiunile să asigure, să urmărească şi să împărtăşească orice fel de date, indiferent unde sunt stocate sau localizate. Prin proceduri şi tehnologii eficiente, criptarea puternică şi controlul strict al accesului, soluţia de securitate bazată pe date Vera permite angajaţilor să colaboreze liber, asigurând în acelaşi timp cele mai înalte niveluri de securitate, vizibilitate şi control.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.