3 locuri unde prinzi energie cu micul dejun! 3 locuri unde prinzi energie cu micul dejun!
Da, energia o prinzi la micul dejun! Poți să îți începi ziua cu ceva bun de tot, sănătos, proaspăt și organic. Un mic dejun... 3 locuri unde prinzi energie cu micul dejun!

Da, energia o prinzi la micul dejun! Poți să îți începi ziua cu ceva bun de tot, sănătos, proaspăt și organic. Un mic dejun frugal, un mic dejun franțuzesc sau, poate altceva! Ceva ce nu ai timp, chef sau poate un mic dejun pe care nu reușești să îl prepari acasă. Ți-am făcut poftă?

Spre exemplu, cei de la Pio Bistro ne propun așa: Macha Pancakes, Granola, ouă organice sau poate un French Morning. De neratat SHAKSUKA și ouăle bendict. Iar în zilele de sâmbătă și duminică, micul dejun la Pio Bistro se servește până la ora 14.00.

La 14th Lane, fie că vă începeți ziua cu o cafea normală sau cu un espresso, ambele lucrate de către barista calificați, fie vă energizați cu un suc proaspăt pentru o zi plină de lucruri la birou, totul este ca la carte.

În plus, și aici puteți să veniți și să vă bucurați de un mic dejun sănătos. Puteți alege un mic dejun à la carte (sau combo) pe care să îl serviți în restaurant sau chiar să îl luați la pachet.

Din meniu, am selectat ouă ochiuri cu șunca și parmezan, omleta cu ciuperci și șuncă, omleta cu ardei și mozzarella, specialitatea SCRAMBLED 14TH LANE sau chiar scrambled veggie. Bine de știut că meniul de mic dejun este valabil de luni până vineri în tre orele 8.00 – 10.30.

Un alt loc în care ne-am delectat în repetate rânduri cu un mic dejun foarte bun a fost la Boutique Du Pain. Aici, delicatesele din patiseria franțuzească sunt la putere.

Vă puteți servi cafeaua alături de un  coissant cald, croissant au chocolat, pain aux raisins, pain au chocolat sau, de ce nu, alături de un macarons aromat.

Pentru cea mai importantă masă a zilei, Boutique Du Pain a ales să pună în evidență ouăle proaspete. Simple, ochiuri, cu jambon și rucola, ouă “Scrambled” sau veggie cu ardei și mozzarella, feta & roșii cherry și multe alte combinații. Din meniu nu lipsește Granola cu miere și fructe, dar nici Waffles cu iaurt și fructe. Programul lor începe de la ora 9.00. Chiar și în weekend.

Poftă bună!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.