Restaurantul Herăstrău, “good taste” în mijlocul naturii! Restaurantul Herăstrău, “good taste” în mijlocul naturii!
Recent, într-o atmosferă de petrecere, am luat parte, alături de câțiva prieteni, la evenimentul „Party on the lake” care este îndemnul și noul concept... Restaurantul Herăstrău, “good taste” în mijlocul naturii!

Recent, într-o atmosferă de petrecere, am luat parte, alături de câțiva prieteni, la evenimentul „Party on the lake” care este îndemnul și noul concept de cină pe barcă în largul lacului Herăstrău.

Organizatorii s-au gândit, astfel, să transforme socializarea în oraș într-un eveniment în sine. Și le-a ieșit. Chiar dacă acest concept nu este unul relativ nou, în București iese din tipare.

Trebuie să știți că îmbarcarea se face de pe pontonul Lake Lounge Herăstrău, iar timp de trei ore aveți la dispoziție Summer Open Bar, live – cooking show cu specialități mediteranean – internaționale și desigur cea mai frumoasă priveliște a lacului Herăstrău de care să vă bucurați.

Există anumite condiții, iar opțiunea de a cina pe barcă este disponibilă doar cu rezervare, contra unei taxe, și pentru un grup de maxim 30 de persoane.

Meniul de degustare realizat de Chef Cesar Velasquez include Vietnamese spring rolls, Satay, Placinte, Salata de quinoa cu seminte si mouse de avocado, Caracatiță cu risotto de linte, Gazpacho de pepene galben cu menta si jamon, Ton rioshy.

Cât despre restaurantul Herăstrău, numai de bine. I-am trecut, deja, pragul de două ori, iar alegerile făcute au fost unele inspirate. Peștele proaspăt servit pe terasa de la Lake Lounge Herăstrău, pieptul de rață executat așa cum trebuie, dar și deserturile… de te lingi pe degete, ne-au făcut să revenim în acest loc.

Noi considerăm că Restaurantul “Herăstrău” constituie cadrul perfect pentru întâlnirile de afaceri, dar si pentru mesele cu familia si prietenii. Într-un cadru natural minunat, în mijlocul parcului Herăstrău, chiar pe malul lacului, puteți savura atât preparate internaționale, cât și cu specific românesc, pe care le puteți asocia cu o selecție de băuturi fine.

Aici, pe langă bucătaria specifică și seviciile ireproșabile aveți la dispoziție locuri de parcare gratuite precum și posibilitatea de a distra copiii în vecinătatea restaurantului pe “Insula Copiilor”.

Iar dacă vă căutați un loc unde să sărbătoriți în aer liber aniversarea, ziua de naștere, cununia, onimastica, sau, de ce nu, o petrecere surpriză pe care o planifiați pentru cineva drag, Restaurantul “Herăstrău” este unul din acele locuri unde nu veți da greș.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.