Seafood Bag, din New Orleans la “Scoici și Creveți” în București Seafood Bag, din New Orleans la “Scoici și Creveți” în București
“Scoici și Creveți”, un nou restaurant deschis în Capitală (Calea Victoriei nr. 163) a adus pentru prima dată în România gustul orginal din New... Seafood Bag, din New Orleans la “Scoici și Creveți” în București

“Scoici și Creveți”, un nou restaurant deschis în Capitală (Calea Victoriei nr. 163) a adus pentru prima dată în România gustul orginal din New Orleans al fructelor de mare. Este vorba despre Seafood Bag, un mix incredibil de fructe de mare, legume și sosuri irezistibile, servite într-un mod inedit: într-o pungă. Da, da! Chiar într-o pungă! Iar voi puteți savura aceste delicii marine direct cu mâna (evident, folosind niște mănuși de unică folosință). O experiență culinară interesantă pe care ar trebui să o încercați și voi. Preparatul arată foarte bine și gustul este pe măsură.

Acest restaurant este un mic colț de rai pentru iubitorii fructelor de mare. Aici vă puteți delecta cu raci, calamari, creveți, scoici, caracațițe preparate-n fel și chip, astfel încât fiecare gust să fie satisfăcut.

Dacă fructele de mare nu se numără printre preferințele voastre culinare, tot nu trebuie să ocoliți “Scoici și Creveți”, meniul fiind unul foarte variat și gândit special să satisfacă orice preferințe.

Puteți alege la antreu, de exemplu, bruschete cu roșii, ton sau anchoa, apoi vă puteți delecta cu o supă și un preparat din pește sau vă puteți înfrupta cu un burger savuros (halloumi, vita, berbecut) și e musai să nu plecați de aici fără a încerca un desert.

Noi i-am trecut deja pragul și putem să spunem că este un loc frumos, cu o terasa generoasă – înconjurată de verdeață, iar “aerul marin” te relaxează instant. Există și o parcare privată, un mare avantaj ținând cont că locația este în centrul Bucureștiului, mai exact în Piața Victoriei. Așadar, ați scăpat de stresul de a găsi un loc de parcare.

În plus, cei de la “Scoici și Creveți” s-au gândit și la cei mai mici dintre clienții lor și au creat un Kid Corner simpatic – cu leagăne și tobogan, dar și alte atracții menite să-i distreze pe copilași.

Așadar, dacă vreți să aveți parte de câteva ore frumoase, să mâncați bine (într-un ambient plăcut), dați o fugă la Scoici și Creveți, pe Calea Victoriei nr. 163.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.