Segway lanseaza o noua categaorie de produse: e-Skates Segway lanseaza o noua categaorie de produse: e-Skates
Segway-Ninebot, cel mai mare furnizor mondial de transport electric personal, continua cresterea gamei de produse destinate consumatorilor prin lansarea  Segway Drift W1, primul model... Segway lanseaza o noua categaorie de produse: e-Skates

Segway-Ninebot, cel mai mare furnizor mondial de transport electric personal, continua cresterea gamei de produse destinate consumatorilor prin lansarea  Segway Drift W1, primul model din seria noua a categoriei e-Skates.

Noul Segway Drift W1 foloseste tehnologia “self-balancing”, dovedita si stabila (utilizata in peste 800 de patente), oferind astfel un avantaj incomparabil la nivel tehnologic.

Urmatoarea tendinta la moda

Dupa role si alte modele distractive de mobilitate, o noua tendinta se naste in 2018: e-Skates-urile. Noul Segway Drift W1 aduce distractie si o doza noua de “cool”, lucruri pe care le astepti de la un produs destinat consumatorilor de Segway, combinate cu inginerie de inalta calitate, lucru asteptat de la brandul Segway. Perfect pentru noua generatie de tineri care indrazneste sa iasa in evidenta si sa creeze tendinte noi.

Design si Performanta

Segway Drift W1 e-Skates sunt usor de carat, mici ca si dimensiuni si vin in alb si negru. Anvelopele sunt concepute pentru a creste stabilitatea si capacitatile de virare, iar impreuna cu materialele de calitate premium, precum suportul de talpa, produsul este creat pentru maximum de confort si distractie.

In concordanta cu filozofia Segway – siguranta pe primul loc, Segway Drift W1 a obtinut de asemenea si un numar de certificari internationale precum UL si CE.

IFA 2018

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, produsele pot fi vazute si testate pentru prima data la IFA 2018 in Berlin, Germania. O conferinta de presa Segway va avea loc Joi, 30 August la 10.00 a.m. la Standul Segway – Hall 26, Stand 225, pentru presa acreditata. Reprezentantii media interesati de o programare pentru o demonstratie cu produsul o pot contacta pe Marjolein Hessing.

Mai multe caracteristici si informatii legate despre disponibilitatea Segway Drift W1 pe pietele EMEA vor fi facute public in viitorul apropiat, iar acestea pot diferi de la o regiune la alta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.