Am fost acolo! Peste 100.000 de festivalieri au petrecut la AFTERHILLS 2018 Am fost acolo! Peste 100.000 de festivalieri au petrecut la AFTERHILLS 2018
Anul acesta mi-am propus să bifez o mare parte din festivalurile importante care au loc în România. Startul l-am dat la AFTERHILLS, cel mai... Am fost acolo! Peste 100.000 de festivalieri au petrecut la AFTERHILLS 2018

Anul acesta mi-am propus să bifez o mare parte din festivalurile importante care au loc în România. Startul l-am dat la AFTERHILLS, cel mai mare festival în aer liber din regiunea Moldovei, care, pentru mine, a fost o surpriză plăcută. L-am pus, deja, pe listă și pentru 2019!

Pe scurt, cea de-a doua ediție a evenimentului AFTERHILLS, #dreamers2018, a reunit cu mult peste 100.000 de festivalieri din țară și din întreaga lume. Am fost și noi acolo, în prima seară, și ne-a plăcut ce am văzut. Organizarea a fost bună, iar trupele prezente și-au făcut show-ul pentru un public avid de festivaluri.

Am aflat că numărul mare de festivalieri s-a datorat, în primul rând, dublării numărului de artiști de pe cele 10 scene, precum și varietății genurilor muzicale abordate. Unde mai pui că, anul acesta, a existat și o scenă COMEDY, premieră absolută în România, iar efortul de marketing extins au contribuit, de asemenea, la performanța din 2018.

Cifrele statistice arată că la AFTERHILLS 2018 au venit festivalieri din întreaga lume, precum UK, Germania, Spania, Ungaria, Ucraina, chiar și din Statele Unite și Australia. Cei mai mulți participanți au venit din Iași, București, Cluj, Timișoara, Chișinău, Brașov și Bacău, iar segmentul principal de vârstă a fost de 25 – 35 de ani.

În plus, la ediția de anul acesta, AFTERHILLS a stabilit un nou record mondial, pentru cel mai mare Dreamcatcher din lume. Construcția cu diametrul de nouă metri, montată chiar la intrarea în sit, a fost realizată de partenerii de la ArtCamp și este deja omologată de către Guinness World Records.

„Ediția de anul acesta a validat munca întregii echipe și a partenerilor noștri, în sensul că am reușit să atingem toate obiectivele pe care ni le-am propus: am dublat numărul participanților, am doborât un record mondial, am adus peste 200 de artiști, am realizat scena Comedy, o premieră absolută pe piața festivalurilor din România. Din feedbackul primit atât offline, cât și online, feelingul general de la AFTERHILLS a fost cel vizat de noi, de #goodvibrations, sloganul festivalului. Am început deja pregătirile pentru AFTERHILLS 2019 și suntem optimiști că vom avea rezultate și mai bune anul viitor”, declară Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.  

Noi suntem încrezători că totul se poate repeta și anul viitor, iar echipa AFTERHILLS a început deja pregătirile pentru ediția din 2019. Ne vom revedea cu siguranță și la următoarea ediției pentru că AFTERHILLS este un festival în aer liber care propune nu doar muzică, ci și un mini-concediu pentru toată familia, cu numeroase scene și activități pe timp de zi, instalații și ateliere de artă modernă, zone umbrite de lounge, zonă de food & drinks, spațiu de joacă pentru copii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.