Rustler România semnează noi servicii de Facility Management cu NEPI-Rockcastle și Warehouses DePauw (WDP) Rustler România semnează noi servicii de Facility Management cu NEPI-Rockcastle și Warehouses DePauw (WDP)
Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, principalul furnizor de servicii imobiliare, cu o experiență de peste 80 de ani în Europa, își extinde... Rustler România semnează noi servicii de Facility Management cu NEPI-Rockcastle și Warehouses DePauw (WDP)

Rustler România, sucursala Rustler Group – Austria, principalul furnizor de servicii imobiliare, cu o experiență de peste 80 de ani în Europa, își extinde portofoliul, oferind servicii de Facility Management către cele mai noi proiecte ale grupului New Europe Property Investments (NEPI-Rockcastle) și ale dezvoltatorului belgian Warehouses DePauw (WDP).

Centrul Comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea aferent grupului NEPI, dar și Centrul Logistic Decathlon și Centrul Logistic Dunca din Timișoara, deținute de WDP, se numără printre clădirile care vor beneficia de serviciile profesionale de mentenanță ale companiei Rustler România.

Noile proiecte securizate de la începutul acestui an oferă posibilitatea de creștere a portofoliului de clădiri administrate, dar și o creștere cu 10% a suprafeței gestionate, unul dintre obiectivele strategice din planul de dezvoltare al companiei.  Investițiile NEPI-Rockcastle fac parte din aria de clădiri comerciale, cu spații ce se ridică la 27.900 mp. WDP punctează prin Centrul logistic Decathlon o suprafață totală de aproximativ 29.000 mp, iar Centrul logistic Dunca din Timișoara însumează 34.500 mp, fiind format din depozite logistice de clasă A.

„Continuăm să venim în sprijinul clienților noștri întru totul, întrucât preluăm tot ce înseamnă proceduri, întreţinere, verificare, reparaţii, intervenţii, astfel încât să diminuăm costurile de operare ale clădirilor. Cuvintele cheie care definesc în totalitate abordarea noastră sunt întreținerea preventivă și atitudinea proactivă. Practic, ne asigurăm constant că sistemele funcționează în parametri normali, minimizând numărul de reclamații și îmbunătățiri constante ale proprietăților, dar maximizând satisfacția beneficiarilor”, a declarat Daniel State, Managing Director Rustler România.

Serviciile de Facility Management oferite de grupul Rustler constau în administrare eficientă și controlată a clădirilor. Fiecare proiect beneficiază de un grup dedicat de ingineri profesioniști, specialiști, tehnicieni și subcontractori specifici, condus de un Facility Manager. Acesta din urmă are responsabilitatea de a se asigura că toate lucrările legate de întreținerea proprietății, repararea sistemelor tehnice și a infrastructurii îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate, iar funcționarea clădirii se desfășoară în mod adecvat.

Printre clienții din portofoliul Rustler România se numără: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI-Rockcastle, VASTINT, CITEC Immobilien, IVECO Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon.

Rustler are în portofoliul local proiecte de 500.000 mp, reprezentând peste 30 de locaţii pe întreg teritoriul României.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.