Staropramen adaugă gust muzicii la Jazz in the Park 2018  Staropramen adaugă gust muzicii la Jazz in the Park 2018 
Staropramen te invită să adaugi gust muzicii în cadrul celei de-a 6-a ediții a Festivalului Jazz in the Park, unul dintre cele mai ambițioase... Staropramen adaugă gust muzicii la Jazz in the Park 2018 

Staropramen te invită să adaugi gust muzicii în cadrul celei de-a 6-a ediții a Festivalului Jazz in the Park, unul dintre cele mai ambițioase festivaluri de jazz din România, care oferă participanților ocazia de a susține arta și de a se implica în comunitatea locală. Între 21 iunie și 1 iulie 2018, Clujul va fi purtat într-o călătorie plină de gust grație concertelor și muzicienilor recunoscuți la nivel mondial, dar și datorită experiențelor pregătite de Staropramen.

„Ne bucurăm că suntem parteneri principali ai Jazz in the Park pentru al patrulea an consecutiv. Credem că viața are nevoie de momente cu gust și tocmai de aceea ne dorim să intensificăm experiențele pe care iubitorii de muzică le trăiesc la festival”,  a declarat Teodora Agafiței, Brand Manager Staropramen.

În cadrul Jazz in the Park, Chef D’Artagnan va avea sesiuni de gătit în care, alături de echipa sa, va reinterpreta patru tipuri de burgeri românești. Creați special pentru iubitorii de preparate savuroase, burgerii vor completa cele patru sortimente de bere Staropramen: Blondă, Nefiltrată, Granat și Dark. Cei care vor să descopere cele mai inspirate asocieri pot scana cu ajutorul unui totem special sortimentul de Staropramen pe care au ales să îl savureze. Apoi vor fi direcționați către van-ul care pregătește mâncarea potrivită sortimentului de bere ales și le va oferi rețeta preparatului în varianta printată.

Totodată, Staropramen a pregătit pentru publicul Jazz in the Park ocazia perfectă pentru a adăuga gust muzicii. Pe o scenă special pregătită pentru ei, iubitorii de muzică vor avea la dispoziție un set de tobe și un demo pe fundal, iar dacă vor reuși să țină ritmul pentru mai mult de 30 de secunde, vor fi premiați cu câte o bere.

De asemenea, toți cei prezenți în zona clădirii Casino din Parcul Central din Cluj vor găsi un Bazar Muzical ce va găzdui Piano Barul Staropramen. Odată activat pentru a interpreta o piesă, Piano Barul va turna automat bere în pahar. De altfel, în acest an, Jazz in the Park devine primul festival din România care folosește doar pahare reutilizabile, o inițiativă realizată cu sprijinul Staropramen.

Festivalul Jazz in the Park se desfășoară în prezent în mai multe spații din Cluj, între care și în Parcul Central, un spațiu redat oamenilor odată cu organizarea Jazz in the Park. Astfel, festivalul oferă clujenilor un nou loc în care să se bucure de natură, chiar în inima orașului. De asemenea, pe 25 iunie, festivalul se mută pentru o zi la Pata Rât, rampa de gunoi a orașului, pentru a atrage atenția asupra situației locuitorilor din această zonă.

„E al doilea an când ajungem la Pata Rât cu o scenă în cadrul festivalului. Am ales acest loc din mai multe motive. Ne-am propus, încă din primul an de când organizăm festivalul, să dăm un sens nou spațiilor publice, să promovăm muzica de calitate și să unim comunitatea în jurul unei idei, a unui scop comun. Credem în puterea culturii de a schimba, de a mobiliza comunitățile și de a produce schimbări în jurul nostru” , a declarat Alin Vaida – directorul festivalului Jazz in the Park.

Nu în ultimul rând, Staropramen își dorește să aducă momentele cu gust și celor care urmăresc festivalul de la distanță. Astfel, cu ajutorul lui Alin Vaida  –  directorul festivalului Jazz in the Park, cei care vor completa un scurt quiz pe platforma www.oamenisigusturi.ro, din care va reieși starea de spirit pe care o au sau pe care își doresc să o aibă, vor primi un playlist cu melodii recomandate de Alin Vaida.

Și pentru că mulți au prieteni care nu locuiesc în Cluj și totuși și-ar dori să participe la festival, Staropramen și Jazz in the Park s-au gândit să le facă o surpriză și să le aducă la festival prietenul cel mai bun. Prin intermediul unui concurs desfășurat pe Facebook, cei care au scris într-un comentariu la postarea de concurs numele prietenului care nu poate ajunge la festival din cauza distanței și au motivat de ce l-au ales, au avut șansa să câștige, prin tragere la sorți, premiul oferit în concurs: un bilet de transport la festival dus-întors, cazare și vouchere de consumație în perioada festivalului.

Staropramen continuă să susțină și în acest an evenimente din zone culturale precum muzică, cinematografie, teatru, și street food, atât prin intermediul parteneriatelor strategice, cât și prin intermediul platformei www.oamenisigusturi.ro.

Staropramen este berea pragheză numărul 1 în lume. Creată în Praga, Cehia, în 1869, pe malul stâng al râului Vltava, numele său înseamnă “Vechiul Izvor” și face referire la gustul curat, echilibrat și bogat al berii. În România, Staropramen este disponibilă în sortimentele Lager, Dark, Granat și Nefiltrată, iar combinațiile gastronomice inedite ale berii cu diferite ingrediente te determină să găsești mereu gusturi noi.

Pentru a descoperi spațiile vii ale orașelor am creat www.oamenisigusturi.ro, o platformă culturală online în care curatori talentați și artiști deosebiți spun poveștile noastre urbane, pe trei niveluri de experiență culturală: de văzut, de ascultat și de gustat.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Bookfest, Jazz in the Park, FESTin pe Bulevard, Undercloud, Bookfest, sunt doar o parte dintre evenimentele susținute în ultimii 2 ani de Staropramen.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.