Start în proiectul rezidențial AFI City Start în proiectul rezidențial AFI City
AFI Europe Romania demarează luna aceasta lucrările pentru construcția AFI City, primul proiect rezidențial de amploare al companiei în România. TGC a fost desemnat drept... Start în proiectul rezidențial AFI City

AFI Europe Romania demarează luna aceasta lucrările pentru construcția AFI City, primul proiect rezidențial de amploare al companiei în România. TGC a fost desemnat drept Contractor General pentru această primă fază a proiectului.

Prima etapă a construcției a început luna aceasta și va genera două clădiri care vor însuma 190 de locuințe, deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Prima etapă a construcției AFI City va fi încheiată, conform estimărilor, în vara anului 2019.

Odată finalizate toate etapele, proiectul rezidențial va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilități pentru activitati sportive și spații de joacă. În plus, AFI City se bucură de avantajul proximității de stația de metrou Laminourului, situat chiar în fața proiectului.

Localizat în partea de nord-vest a orașului București, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi, în Sectorul 1, proiectul va include mai multe tipuri de apartamente construite cu accent pe funcționalitatea spatiului, în urma unei investiții de 16 milioane de euro.

De asemenea, proiectul, pre-certificat „Green Homes” de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), va include componente de sustenabilite a clădirilor și va include de o serie de beneficii, urmărind să devină unul dintre cele mai avantajoase proiecte de pe piața rezidențială din București. AFI City, situat pe Bd. Bucureștii Noi, într-una dintre cele mai verzi zone ale orașului, ofera acces facil către principalele rute din București, precum Bd. Bucureștii Noi, Bd. Ion Mihalache, Bd. Poligrafiei și Drumul Național 1 (DN 1), cât și apropierea Parcului Bazilescu și a lacurilor Străulești și Grivița.

„Demararea lucrărilor de construcție marchează un punct de referință pentru dezvoltarea unuia dintre proiectele noastre cheie în România. Când am lucrat la conceptul AFI City, mai ales în contextul lipsei calității designului și a construcției proiectelor din București, am luat în considerare cererea ridicată de apartamente sustenabile și funcționale. Așteptările privind vânzările sunt ridicate și credem că se vor desfășura în ritm rapid datorită locației proiectului și conceptului de comunitate privată. Pe lângă poziționare – pentru care cererea este ridicată în momentul de față – discutăm și despre beneficiile de a trăi într-o locuință verde, într-o comunitate privată bine conectată la toate tipurile de transport public (metrou Laminorului, multiple variante de transport în comun) și privat. De asemenea, cel mai important aspect se referă la angajamentul AFI de a asigura calitatea excelentă a lucrărilor și garanția livrărilor”, a declarat Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.

Bazându-se pe abordarea AFI de a construi comunități, proiectul va inspira sentimentul de acasă, combinat cu confortul, siguranța și prietenia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.