Detoxifiere, dezacidifiere și pierdere în greutate fără înfometare Detoxifiere, dezacidifiere și pierdere în greutate fără înfometare
Totul a început cu dorința unei călătorii – o plecare în natură departe de orice civilizație. În acest fel, a început căutarea hranei “perfecte”:... Detoxifiere, dezacidifiere și pierdere în greutate fără înfometare

Totul a început cu dorința unei călătorii – o plecare în natură departe de orice civilizație. În acest fel, a început căutarea hranei “perfecte”: Rezultatul este numit Isano și este o revoluție care permite un rezultat neașteptat: scăderea în greutate fără senzația permanentă de foame! 

Isano este o o hrană completă, noutate mondială, sub forma unui mic baton.  Câțiva ani buni au fost efectuate cercetări, analizată rețeta și efectul testat.

Datorită ingredientelor pure naturale, fără aditivi chimici, mâncarea 100% sănătoasă, care conține substanțele nutritive elementare pentru acoperirea cerințelor zilnice, este centrul bunăstării personale. Datorită curbei optimizate a glicemiei cu o distribuție minimă a insulinei, chiar dacă se ingerează doar 1000 kcal pe zi, nu apare sentimentul de foame.

Și partea cea mai bună: spre deosebire de dietele și tratamentele tradiționale, Isano este foarte eficient și ușor de aplicat. Mâncarea este întotdeauna disponibilă și în faza intensivă, în care kilogramele se topesc în mod corespunzător, nu mai este nevoie pentru a petrece timp la cumpărături sau pentru cântărit si gătit. Musculatura nu este afectată, ci are loc arderea grăsimii, care este rapidă, sănătoasă și, mai presus de toate, durabilă. Fără efectul de temut yo-yo.

De asemenea, produsul oferă o curățare foarte eficientă a organismului, dezacidifiere și reglarea digestiei. Și acest lucru este posibil cu mare ușurință: la fiecare 60-90 de minute sunt consumate pe tot parcursul zilei, împreună cu apă plată – aproximativ zece batoane Isano de diferite gusturi. Performanța obținută este menținută în mod natural, cu un câștig considerabil de timp si o generală stare de bine.

Organismul primește ingredientele necesare metabolizării într-o formă ușor digerabilă, contrar ideii generale de dietă, practic 100% nutrienți cu 90% mai puțin volum de mâncare.

În acest fel, Isano este pe deplin în vogă pe piața vest-europeană: nu circumstanțele chinuitoare ale diferitelor metode de pierdere în greutate marchează viața de zi cu zi, ci mai degrabă, fiecare scurtă perioadă de dietă este acum o fază lejeră spre a te regăsi.

Multe alte informații interesate pot fi găsite pe pagina de Facebook iSano Romania iar prin click pe „Contact us” ajungeți direct pe pagina de web a producătorului unde se află explicații complete despre produs.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.