NO.MAD Talks, evenimentul dedicat comunității de freelanceri, va avea loc pe 7 iunie! NO.MAD Talks, evenimentul dedicat comunității de freelanceri, va avea loc pe 7 iunie!
Timpul liber, călătoriile și independența financiară, se află, de multe ori, în fruntea tuturor listelor de dorințe. Iunieta Sandu, freelancer, și Claudiu Jojatu, digital... NO.MAD Talks, evenimentul dedicat comunității de freelanceri, va avea loc pe 7 iunie!

Timpul liber, călătoriile și independența financiară, se află, de multe ori, în fruntea tuturor listelor de dorințe. Iunieta Sandu, freelancer, și Claudiu Jojatu, digital strategist și autor pe FCK.WORK, cred că ele pot fi dobândite cu puțină disciplină de oricine, dar în special de cei care aleg să lucreze ca freelanceri sau nomazi digitali.

Cei doi și-au propus ca, lunar, să organizez NO.MAD Talks, evenimentul care va aduce împreună tinerii creativi care vor să lucreze pe cont propriu și în care vor fi dezbătute provocările și nevoile freelancerilor. Dacă, la începutul anului 2017, numărul persoanelor care alegeau să-și deschidă un PFA și să lucreze pe cont propriu era în creștere, anul acesta se simte o ușoară scădere, în principiu datorită schimbărilor legislative. Cu toate acestea, cei care își doresc independență se orientează cu ușurință către alte forme juridice și nu se lasă descurajați.

Un exemplu foarte bun sunt vorbitorii primei ediții NO.MAD Talks, Simona și Alex de la Lipa-Lipa.ro împreună cu Alina și Florin de la Aventurescu.ro. Ambele cupluri au peste doi ani de când și-au dat demisia de la job, călătoresc prin lume și lucrează. Ei au reușit să viziteze o bună parte din Europa, Asia, chiar și Guatemala și Mexic. Cei patru vor prezenta, pe 7 iunie, la Dialogue Social Bar, provocările cu care se confruntă atunci când lucrează de la distanță, cum reușesc că aibă suficienți bani, cum îți gestionează timpul și cum își aleg locurile din care lucrează. Inițiatorii evenimentului susțin că ideea le-a venit dintr-o nevoie reală de a discuta cu alte persoane care trec prin situații similare.

“Contabilitate și managementul financiar ne-au dat bătăi de cap la început. Întrebând în stânga-dreapta, am realizat că foarte mulți tineri se confruntă cu aceleași dificultăți și au aceleași întrebări. Așa am ajuns la concluzia că ar fi foarte util să încercăm să cream o comunitate care să se întâlnească periodic, să discute și să caute rezolvări împreună.”

În viitor, NO.MAD Talks va fi un eveniment lunar care va aborda, pe rând, provocările freelancerilor, de la contabilitate, până la promovare, negociere, marketing și disciplină și va promova poveștile de succes ale tinerilor care reușesc cu brio să facă parte din această categorie plină de provocări.

Participarea la eveniment este gratuită și se realizează online, prin completarea unui formular. Mai multe informații sunt disponibile aici:  https://bit.ly/2IQqPFy

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.