Pullman Bucharest deschide terasele Barbizon Steak House și L’Arpège Bar & Lounge Pullman Bucharest deschide terasele Barbizon Steak House și L’Arpège Bar & Lounge
Pullman Bucharest anunță deschiderea teraselor la Barbizon Steak House și L’Arpège Bar & Lounge, precum și noul meniu de vară de la Barbizon Steak... Pullman Bucharest deschide terasele Barbizon Steak House și L’Arpège Bar & Lounge

Pullman Bucharest anunță deschiderea teraselor la Barbizon Steak House și L’Arpège Bar & Lounge, precum și noul meniu de vară de la Barbizon Steak House.

Noul meniu de la Barbizon este o reinterpretare sezonieră a principalelor specialităti, care gravitează în jurul produselor-vedetă: vita Black Angus și vita carpatină.

“Black Angus este o carne proaspătă de categorie Prime, maturată timp de 30 de zile, provenită din Dakota de Nord, SUA. Toată carnea de vită de origine românească provine de la exemplare bovine selecționate, crescute natural în gospodăriile țărănești. Vitele sunt alese după criterii de calitate (dimensiunile carcasei, gradul de marmorare, gradul de frăgezime) și au fost crescute pe pășune. Bovinele provin din zona Moldovei (județele Botoșani și Suceava) pentru piesele mușchi și antricot și din sud (județele Călărași și Ialomița) pentru specialitatea vrăbioară. Procesul de frăgezire a cărnii are loc în vid, folosind o rețetă secretă și condimente proaspete importate din America Latină. Cu o garnitură minimalistă și o preparare pe grill sau plită, carnea de vită românească devine cu ușurință un steak remarcabil, apreciat îndeosebi de clienții noștri străini, care devin loiali după ce o încearcă.” a declarat Marian Oancea, Chef, Barbizon Steak House.

Proiectată și amenajată cu plante exotice și mobilier premium din lemn, terasa Barbizon Steak House este o extensie naturală a atmosferei exclusive a restaurantului. Restaurantul poate găzdui pană la 22 de oaspeți afară și asigură spațiul ideal pentru prânzuri de afaceri și cine relaxate.

Terasa de la L’Arpège este proiectată ca un lounge, cu un total de 11 mese și 27 de locuri. În plus fată de zona de canapele, trei mese clasice le permit oaspeților să se bucure de specialitățile culinare și afară.

“Componenta F&B este esențială pentru strategia Pullman București, deoarece oaspeții hotelurilor de astăzi nu mai caută exclusiv un loc unde să doarmă, ci o experientă personalizată la 360 de grade, în care restaurantele joacă un rol crucial, deoarece, în plus față de dimensiunea gastronomică, ele oferă oportunităti de relaționare și o experientă culturală a destinației. Barbizon Steak House este restaurantul de referință al Pullman Bucharest.

Pentru prânz, 70-80% dintre clienți sunt locali și vin din afara hotelului, la cină, 80-90% dintre clienți sunt oaspeți ai hotelului. Din punct de vedere al business-ului, F&B reprezintă 45% din cifra de afaceri a hotelului. Pană la sfârșitul anului 2018, veniturile din F&B vor înregistra o creștere de 10% față de anul precedent.”, a comentat Lubomir Sykora, Food and Beverage Manager, Pullman Bucharest.

Pullman Bucharest este un hotel premium, de 4 stele, ce aparține grupului AccorHotels și este administrat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels în Europa Centrală și de Est. Hotelul își întâmpină oaspeții cu 203 camere superioare cu priveliști superbe asupra lacului Herăstrău și asupra orașului.

La etajele superioare, Pullman Bucharest oferă 15 apartamente spațioase, dotate cu paturi king size, zonă de living atractivă, espressor Nespresso, TV LCD cu canale prin satelit, produse cosmetice Bigelow și mini-bar gratuit.

Pullman București găzduieste Barbizon Steak House, La Galette Bistro, Paris Bucharest Brasserie și L’Arpège Bar & Lounge.  De asemenea, hotelul oferă facilități pentru conferințe și expoziții, o sală de gimnastică bine echipată și o zonă de wellness, cele din urmă, exclusiv pentru oaspeți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.