Odette Costoiu, director de vanzari Sheraton Bucharest Hotel, a castigat premiul international Sales Special Achievement Leadership Odette Costoiu, director de vanzari Sheraton Bucharest Hotel, a castigat premiul international Sales Special Achievement Leadership
Odette Costoiu, Director de Vanzari si Marketing in cadrul hotelului de 5 stele Sheraton Bucuresti, a castigat premiul Sales Special Achievement Leadership, in cadrul... Odette Costoiu, director de vanzari Sheraton Bucharest Hotel, a castigat premiul international Sales Special Achievement Leadership

Odette Costoiu, Director de Vanzari si Marketing in cadrul hotelului de 5 stele Sheraton Bucuresti, a castigat premiul Sales Special Achievement Leadership, in cadrul premiilor ELITE.

In aceasta categorie au fost peste 200 nominalizati, astfel ca bucuria echipei Sheraton Bucharest Hotel a fost extrem de mare. Premiul castigat de Odette este unul binemeritat tinand cont de eforturile depuse si performantele obtinute, atat in perioada de preopening cat si in cei 3 ani de operare sub noul brand.

Odette Costoiu – director de vanzari Sheraton Bucharest Hotel

Odette Costoiu are peste 13 ani de experienta in industraia turismului, fiind un adevarat lider de vanzari si marketing. Odette a absolvit cursurile Universitatii Spiru Haret in specializarea Relatii Economice Internationale, precum si pe cele ale Universitatii Titu Maiorescu in specializarea Psihologie Organizationala, urmand cursuri de specializare in domeniul hotelier.

Odette face parte din echipa Sheraton Bucharest MediaHotel din 2015, fiind Director de vânzări și marketing si responsabil pentru rebrandingul și poziționarea fostului hotel Howard Johnson Grand Plaza 4 * în Sheraton Bucharest Hotel 5 *. Gestioneaza zonele de vânzări, marketing, respectiv PR, fiind un lider respectat si apreciat de intreaga echipa.

“Sunt acel tip de manager care acorda toata increderea echipei si imi place sa  dau aripi oamenilor cu care lucrez. Sunt extrem de mandru de reusita lui Odette si stiu ca acest premiu reprezinta pentru ea o motivatie puternica pentru a continua pe drumul succesului cu entuziasm si inspiratie. Sunt convins ca nu se va opri aici, iar scena premiilor international din industrie ii va mai simti pasii siguri,” a declarant Daniel Ben-Yehuda, General Manager Sheraton Bucharest Hotel.

ELITE este un acronim pentru excelență, leadership, inspirație, lucrul în echipă și execuție. Premiile ELITE celebrează lideri și echipe din zone precum Brand + Marketing, Digital,  Loialitate și relații cu publicul, Centrele de angajament pentru clienți (CEC), Organizația globală de vânzări, Managementul veniturilor și vânzări. Câștigătorii sunt selectați pe baza abilităților de conducere, a rezultatelor financiare remarcabile, a serviciilor oferite clienților, precum si pe baza implicării comunității.

Acest premiu este conceput pentru a recunoaște liderii, care sunt exemple de urmat prin capacitatea lor de a lua decizii si de a implementa programele care protejează și cultivă valorile de bază ale Marriott International. ELITE nu este un premiu regional, ci toate nominalizările sunt luate în considerare pentru un premiu global.

Bine de știut!

Situat în centrul oraşului Bucureşti, la câţiva paşi de principalele hub-uri de transport public, Hotelul Sheraton Bucharest oferă o gamă completă de facilităţi, cum ar fi acces gratuit la internet WiFi de mare viteză, recepţie deschisă nonstop şi serviciu de concierge.

Cele 250 de camere şi suite sunt dotate cu patul Sheraton Sleep Experience®, TV cu ecran plat şi opţiuni de divertisment în cameră. De la ferestrele cu perna gigant vă puteţi bucura de o priveliste panoramică superba asupra oraş şi de apusuri de soare splendide.

Experienta culinara oferita de  restaurantele Avalon, respectiv Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar combină ingrediente alese cu atenţie cu cele mai noi tehnici de gătit. De asemenea, hotelul pune la dispoziţie Centro Bar, un lounge bar confortabil, precum şi Centro Cakes, care poate cuceri pe oricine cu deserturile sale de design.

Vă puteţi începe ziua cu un antrenament la centrul fitness sau o sesiune de inot in piscina Skyview Pool SPA, care îşi aşteaptă oaspeţii cu panorama asupra cerului dar si asupra orasului. Piscina încălzită este dotată cu un sistem special de înot contra unui curent de aer sau apă, 3 zone de hidromasaj şi 2 fântâni pentru masaj cervical. Pentru o sesiune completă de răsfăţ e disponibila disponibila si o gama variata tratamente SPA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.