Beauty Trends: Cum sa redai parului grizonat culoarea naturala in mod progresiv! Beauty Trends: Cum sa redai parului grizonat culoarea naturala in mod progresiv!
Ideea de a pacali varsta din buletin este tot mai tentanta pentru barbatii de pretutindeni, indiferent de statutul social. Cu atat mai mult cu... Beauty Trends: Cum sa redai parului grizonat culoarea naturala in mod progresiv!

Ideea de a pacali varsta din buletin este tot mai tentanta pentru barbatii de pretutindeni, indiferent de statutul social. Cu atat mai mult cu cat industria beauty le pune la dispozitie atat de multe produse care sterg anii de pe chip.

Cand vine vorba de par insa, parerile sunt impartite. Personalitatile in atentia publicului ne-au demonstrat ca parul grizonat sau chiar alb ca zapada poate fi purtat cu mult stil si ca in fucntie de trasaturi si de look-ul care se doreste, poate arata foarte cool si chiar tineresc.

Nu necesita effort si intretinere, exceptand poate un sampon violet din cand in cand, si poate deveni un element semnatura, asa cum este acea tunsoare perfecta pe care o aleg iar si iar. Barbatii, spre deosebire de femei, au si un simt crescut al onestitatii stilului, spun specialistii, adica prefera sa nu recurga la artificii foarte evidente cu care nu se simt confortabil, doar pentru a arata bine. Prefera de asemenea, culorile subtile, care arata natural, cu mici exceptii in cazul celor foarte tineri, inca in faza experimentala.

De aceea, produsele dedicate colorarii parului difera foarte mult de cele pentru femei.

La GETT’S Men Exclusive – Salon Floreasca, barbatii pot opta pentru o colorare graduala cu aspect natural. Wella SP Men Gradual Tone Black este o spuma de colorare permanenta, creata pentru a acoperi cu discretie firele albe in cazul barbatilor cu par inchis la culoare.

Ideal pentru a reimprospata culoarea naturala a parului, ce contine cu pana la 70% fire albe, produsul foloseste aerul pentru a oxida pigmentul de culoare din compozitie. Pentru parul mai deschis la culoare se recomanda nuanta Brown.

Este usor de folosit datorita texturii sub forma de spuma, iar timpul de asteptare este relativ scurt (intre 15 si 30 de minute). Culoarea se va inchide treptat dupa aplicare timp de 3 zile, obtinandu-se nuanta finala si poate fi folosit cu succes si pentru barba. Tratamentul in salon include si un sampon  pentru scalp sensibil care elimina reziduurile din par pentru rezultate exceptionale, fara pete inestetice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.