PILGRIM a deschis primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City PILGRIM a deschis primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City
Primul magazin al danezilor de la PILGRIM s-a deschis anul acesta, in Baneasa Shopping City. Echipa care a adus PILGRIM in Romania este decisa... PILGRIM a deschis primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City

Primul magazin al danezilor de la PILGRIM s-a deschis anul acesta, in Baneasa Shopping City. Echipa care a adus PILGRIM in Romania este decisa sa se extinda si are in plan si alte inaugurari. Vizeaza noi deschideri de magazine atat in celelalte mall-uri din Bucuresti, cat si in Brasov si Cluj.

PILGRIM, afacere de familie cu produse cu un design danez, create manual

Totul a inceput in 1983, când doi danezi – Annemette Markvad si Thomas Adamsen – au creat bijuteri prin care transmit empatia lor unica si o energie inovatoare; la inceput bijuteriile au fost vandute in cadru targurilor sau a festivalurilor. Cu o mare dragoste pentru muzica si oameni, ei au creat bijuterii care reflecta valorile lor de spontaneitate, intimitate si autenticitate.

Potrivit acestora, bijuteriile PILGRIM, au fost si vor ramane, bijuterii ale momentului. “Thomas si cu mine nu suntem oameni de afaceri si am inceput PILGRIM din inima.  De la inceput am avut doua misiuni-cheie. Una a fost de a crea bijuterii frumoase care sa te faca sa te simti frumoasa. Celalalta misiune a fost de a crea locuri de munca unde  fiecare angajat sa se bucure de ceea ce face si  unde respectul, responsabilitatea si increderea  sunt valorile puse in practica in fiecare zi. “

Annemette Markvad, fondator

La magazinul din Baneasa Shopping City puteti gasi o multitudine de bijuterii în toate formele si dimensiunile. Indiferent de ceea ce cautați – bijuterii clasice sau la moda – merita sa aruncati o privire, poate va gasiti favoritele aici! Ca idee, Pilgrim lanseaza anual patru colectii de moda (primăvara, vara, toamna si iarna) si doua colectii clasice (primavara / vara si toamna / iarna).

Colectiile de moda sunt inspirate de ultimele tendinte si reflecta stilul de viata contemporan si fluxurile. Colectiile clasice sunt mai indelungate si constau din bijuterii care nu sunt niciodata intr-un stil.

Numele PILGRIM

Annemette Markvad recunoaste ca totul este legat de nume. PELERIN! Stie ca un pelerin este un calator in cunoasterea personala, cautand o mai buna intelegere a lumii din jurul nostru. O persoana care isi doreste sa fie luminat, inspirat si initiat in lumea inconjuratoare. Si astfel, considera ca tu nu doar porti PILGRIM, tu esti PILGRIM. Devine o parte a personalitatii  tale si a imaginii tale. Si la fel de mult cat este in tine, este si in noi.

Altfel spus, bijuteriile PILGRIM sunt despre dragoste, curiozitate, spontaneitate, autenticitate si originalitate, toate acestea reflectate si inradacinate in valorile si in AND-ul PILGRIM.

Filosofia PILGRIM

Bijuteria este pasiunea noastra; este vorba despre visuri, stil, inima si suflet. Ne mândrim cu pastrarea autenticitatii marcii – ramanand valabil pentru cine suntem si de unde am venit. Pilgrimul este si despre a iesi si a cauta lucruri noi, cai noi si noi aventuri. Nu este doar destinatia care conteaza, ci si cum ajungem acolo. Suntem un brand viu in miscare continua si dezvoltare.

A fost o calatorie uimitoare, iar Pilgrim a devenit un brand international recunoscut, cu o abordare Scandi-cool a design-ului. Am crescut in dezvoltarea modei si bijuteriilor, iar calatoria este departe de a se sfarsi – suntem aici sa ramanem!

La fel ca la inceput, in totul este vorba despre iubirea pentru oameni si pentru bijuterii – facute de mana si cu inima.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.