Sun Plaza la aniversare: concerte Antonia și Vița de Vie, dar și premii-surpriză Sun Plaza la aniversare: concerte Antonia și Vița de Vie, dar și premii-surpriză
Sun Plaza, centru comercial dominant al Bucureștiului, care a finalizat recent cel mai amplu proces de reconfigurare din România, anunţă depăşirea pragului de 100... Sun Plaza la aniversare: concerte Antonia și Vița de Vie, dar și premii-surpriză

Sun Plaza, centru comercial dominant al Bucureștiului, care a finalizat recent cel mai amplu proces de reconfigurare din România, anunţă depăşirea pragului de 100 de milioane de vizitatori. În semn de mulțumire pentru publicul care i-a fost alături, în perioada 26-29 aprilie, organizează o serie de evenimente și acțiuni demne de o astfel de celebrare.

Cu un nivel nou de posibilități, la finalul procesului de remodelare, Sun Plaza se situează în topul celor mai importante centre comerciale de pe plan local, cu 81 000 mp utili și peste 170 de spații comerciale, oferind un mix echilibrat de retail și un design proaspăt, prin noile piațete și spații de relaxare create, precum și prin lucrările permanente ale artistului austriac Peter Kogler. Centrul comercial este în continuă transformare și își concentrează acțiunile pe identificarea tendințelor care aduc o experiență superioară și pe oferirea unei interacțiuni de calitate cu publicul său.

Pe 26 aprilie, publicul Sun Plaza se va bucura, ca la o aniversare adevărată, de momentul tăierii tortului, începând cu ora 16.00, în zona restaurantelor. Seara se încheie cu momentele extraordinare susținute de Antonia și Vița de Vie pe Esplanada Sudului, începând cu ora 19.00.

În perioada 26-29 aprilie, vizitatorii pot câștiga peste 1000 de premii oferite de partenerii Sun Plaza, premiul cel mare fiind, prin tragere la sorți, un weekend pentru două persoane la Green Village Resort de la Sfântu Gheorghe. În plus, publicul va lua contact cu o nouă experiență puțin cunoscută românilor – pregătirea înghețatei thailandeze care va fi oferită tuturor în aceste zile.

Pentru publicul cel mai drag, copiii, mascota Sun Plaza, Sunny, a pregătit  evenimente dedicate – „Sunny Riddle Quiz” (Testul celor 100 de ghicitori senzaționale).

În paralel cu aceste inițiative, sâmbătă, pe 28 aprilie, începând cu ora 11.00, are loc în cadrul Sun Talks, evenimentul constant al Sun Plaza, întâlnirea cu Andrei Roșu, sportiv și speaker motivațional al cărui parcurs inspiră publicul larg cu fiecare nouă provocare. Andrei va oferi 100 de milioane de motive pentru care merită să încercăm în fiecare zi să fim cea mai bună versiune a noastră.

Programul detaliat pregătit publicului și regulamentul de câștigare a premiilor oferite de partenerii Sun Plaza se găsesc pe www.sun-plaza.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.