Cum să aduci un Porsche în casă Cum să aduci un Porsche în casă
Replica celebră „ce e frumos și lui Dumnezeu îi place„ se aplică în toate domeniile, iar eu, de curând, mi-am adu în casă un... Cum să aduci un Porsche în casă

Replica celebră „ce e frumos și lui Dumnezeu îi place„ se aplică în toate domeniile, iar eu, de curând, mi-am adu în casă un Porsche. Bine, nu vă gândiți că am adus o mașină și mi-am transformat apartmentul în garaj. E vorba doar desăre un monitor AOC la care a lucrat și legendara casă de design Studio F. A. Porsche. Ambele companii au colaborat pentru a aduce pe piață o serie de monitoare aspectuoase, iar cel testat de mine este pe măsura așteptărilor.

Modelul prezentat, AOC PDS241 de 24” este super slim, are un stand asimetric, design inovator, lin și elegant. Chiar dacă știm că în cel mai pur sens, un monitor este doar un ecran, noi putem spune despre AOC PDS241 că este un Porsche adevărat dacă îl transpunem în lumea auto.

Privind din lateral, AOC PDS241 arată că este mai subțire decât cele mai noi smartphone-uri, cu grosime de doar 5.2 mm. În față, standul metalic asimetric este bine definit și accentuează designul frameless pe 3 laturi.

Eu l-am folosit atât pe birou cât și ca monitor TV într-una din camerele în care nu aveam televizor. Dispune de o gamă largă de culori și unghiuri largi de vizualizare. În plus, este ușor de montat și de transportat dintr-o cameră într-alta. Îi lipsește acel stand voluminos pe care îl găsiți la alte monitoare și, totodată, multitudinea de cabluri care vin din spate. Iar acest lucru îl face elegant și sofisticat, în același timp.

La fel ca și alte monitoare stilizate de către Studio F. A. Porsche, și AOC PDS241 se remarcă prin aspectul elegant din spate – atât semnalul pentru alimentare, cât și semnalul monitorului funcționează din interiorul standului și sunt plasate într-o cutie separată.

Ca detalii tehnice, mulțumită ultimelor panouri AH-IPS, PDS241 de 24” oferă o rezoluție Full HD de 1920×1080 pixeli cu unghiuri largi de vizualizare de până la 178°. Mai mult chiar, tehnologia AOC SuperColor WCG îi permite să acopere 100% din spectrul RGB și 90% din cel NTSC.

Este echipat cu un conector HDMI care vă permite să conectați totul de la desktop-uri și PC-uri mobile, până la console de jocuri și set-up box-uri, iar o ieșire audio permite o conexiune practică pentru căști sau boxe.

Monitorul AOC este echipat cu tehnologiile AOC Low Blue Light și Flicker-Free. Dacă Low Blue Light reduce lumina albastră dăunătoare a lungimilor de undă scurtă fără să sacrifice calitatea culorii, Flicker-Free a AOC reglează luminozitatea monitorului reducând, astfel, disconfortul ochilor și oboseala chiar și pe perioade lungi de utilizare.

După cum arată, eu spun că este un monitor ideal pentru utilizatorii cu stil și mai cred că se pliază perfect atât pe biorurile oamenilor de afaceri, designerlor și artiștilor, dar, de ce nu, și în alte domenii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.