Top Line a lansat noile peelinguri medicale Academie DERMACTE Top Line a lansat noile peelinguri medicale Academie DERMACTE
Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie DERMACTE în cadrul unui eveniment la care au participat Cyrille Therme – head of... Top Line a lansat noile peelinguri medicale Academie DERMACTE

Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie DERMACTE în cadrul unui eveniment la care au participat Cyrille Therme – head of export si Joelle Salvador Sime – Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, vedete, reprezentanți Mass Media, bloggeri și influenceri.

Corina, Lili Sandu, Carmen Bruma, Adina Halas, Carmen Negoiță, Ela Crăciun, Albertina Ionescu, Giulia Anghelescu, Ellie White, Irina Mohora, Diana Bart, Cristina Cioran, Cristina

Mihaela Dorobanțu s-au numărat printre persoanele publice care au aflat în premieră despre eficiența extraordinară a noilor produse Academie, destinate uzului profesional în saloane și clinici, precum și acasă.

Este vorba de peelinguri de eficiența celor realizate de medici, dar care nu agresează tenul, nu necesită perioadă de recuperare ori interzicerea expunerii la soare, mulțumită ingredienților excepționali care protejează pielea și oferă un grad mare de toleranță.

Noile peelinguri Academie DERMACTE se realizează în clinici și saloane de înfrumusețare și sunt completate acasă cu produse de îngrijire și protecție complementare. Astfel, se obține o piele nouă, curată și radiantă cu efort minim și fără inconvenientele și restricțiile perioadei de recuperare ale peelingurilor clasice.

La evenimentul de lansare de la București,  Cyrille Therme – head of export, cel care face parte din a patra generație a familiei ce a lansat brandul Academie la sfârșitul secolului al XIX-lea, a prezentat audienței principalele inovații ale brandului Academie de-a lungul timpului și, alături de Joelle Salvador Sime – Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, modul de acțiune și eficiența noii game de peelinguri Academie DERMACTE.

Acest tratament profesional ajută la eliminarea straturilor superioare ale epidermei prin “dizolvarea” acestora. Se administrează în mai multe ședințe, repartizate în timp, pentru a permite regenerarea pielii.

Un peeling ajută la regenerarea tenului, strânge porii, reduce liniile profunde și fine și petele maronii.

Eficacitatea este oferită de formulele HyperActive, combinând un complex exfoliant, un complex de ingredient activi și extracte biocompatibile cu pielea.

Noua gamă include 3 tipuri de peelinguri chimice, pentru toate tipurile de ten și fără contraindicații:

YOUTH-PEEL 50% – efect intensiv antiage

 • Toleranta ridicata
 • Reduce semnele imbatranirii cutanate
 • Restructureaza matricea extracelulara dermica
 • Uniformizeaza pielea.

UNI-PEEL 60% – efect intensiv de stralucire

 • Toleranță ridicată
 • Uniformizează și matifiază pielea
 • Estompează petele pigmentare
 • Redă tenului strălucirea

SEBU-PEEL 35%- efect sebu-regulator

 • Toleranță ridicată
 • Uniformizează și purifică pielea
 • Diminuează porii
 • Șterge imperfecțiunile
 • Ideal pentru tenurile terne

Toate produsele au pH 3,8 pentru un efect garantat.

YOUTH-PEEL COMPLEX 50%

O asociere unică de acid glicolic, glucaolacton și un complex “multifruct” (afine, trestie de zahăr, sirop de arțar, portocală, lămâie).

Acidul glicolic a fost ales pentru masa sa moleculara mică, care îi permite să penetreze pielea.

Gluconolactone și sodium gluconate întăresc eficacitatea acțiunii de peeling în timp ce reduc semnificativ senzația de căldură, de pișcătură sau de înroșire.

Complexul “multifruct” a fost asociat cu acești activi diferiți pentru proprietățile sale keratolitice, diminuând totodată riscul posibilelor iritații cutanate. Combinația acestor 4 molecule are drept scop exfolierea pielii în profunzime fără a o altera, uniformizarea aspectului tenului și accelerarea procesului de secreție a fibrelor de elastină în piele.

Rezultate: un ten mai neted, cu aspect întinerit.

Extract Pur din Măr 34% și 100% apă naturală de mere

Eliberată direct din fruct, această apă pură conține oligoelemente, săruri minerale și uleiuri esențiale. Această apă vegetală aflată în afinitate perfectă cu pielea aduce prospețime instantanee și hidratează straturile superioare ale epidermei.

Specificul și proprietățile sale sunt numeroase: proces unic de extragere care captează apa, păstrând în același timp integritatea pielii;  afinitate perfectă cu pielea (mai mare decât apa distilată)

100% extract pur din mar = Conservant-free

Rezultate: hidratarea, dinamizarea celulelor.

Age Recovery Plant Complex 1,5%

O asociere dintre două substanțe active: darutozida, o moleculă extrasă din extractul siegesbeckia orientalis și extractul centella asiatica bogat în asiaticozidă.

O combinație de extract de plante erbacee originare din Etiopia și extract de centella asiatica. Aceasta încetinește degradarea fibrelor suportului pielii și stimulează regenerarea matricei extracelulare. Stimulează sinteza colagenului și a glicozaminoglicanilor și, de asemenea, are o acțiune liniștitoare asupra iritațiilor.

Uni-Peel Complex 60%

O combinație unică de acid lactic, glicolic și phytic, gluconolactone, sodium gluconate și extract de lămâie.

Acizii lactic si glycolic au fost aleși pentru acțiunea lor keratolitică. Acidul phytic de origine naturală- ingredient puternic iluminator- acționează în sinergie cu extractul de lămâie pentru reducerea petelor pigmentare.

Gluconolactone și sodium gluconate întăresc eficacitatea acțiunii de peeling în timp ce reduc semnificativ senzația de căldură, de pișcătură sau de înroșire.

Extractul de lămâie bogat în vitamina C purifică pielea și îi redă strălucirea. Este recunoscut și pentru proprietățile sale antipigmentare. Asocierea acestor 6 ingrediente este concepută pentru îndepărtarea celulelor de piele moartă, uniformizarea nuanței tenului, catifelarea pielii, reducerea petelor pigmentare, purifierea epidermei și redarea strălucirii.

Rezultate: un ten mai uniform și mai strălucitor

Radiance Perfecting Complex 5%

O asociere de extract de chaparral (larea divaricate) și vitamina B3

Extractul chaparral (Mexic, SUA, Australia), bogat în acid nordihidroguaiaretic, reglează creșterea celulară și are proprietăți antioxidante.

Vitamina B3 luminează pielea, reducând în același timp transferul de melanozomi care conțin melanină, de la melanocite la keratinocite. Este, de asemenea, un activ puternic de recuperare a vârstei care stimulează sinteza colagenului și îmbunătățește bariera cutanată, protejand pielea.

Acest complex reduce secreția seboreică cutanată, strânge porii, îmbunătățește granulația pielii și îmbunătățește aspectul tenului. Calmează și reduce roșeața.

Rezultate: ten uniformizat, luminos, proaspăt, cu aspect întinerit

Extract pur din lămâie 20%  și 100% apă naturală de lămâie

Extrasă direct din fruct, această apă pură conține oligoelemente, săruri minerale și uleiuri esențiale. Această apă vegetală, aflată în afinitate perfectă cu pielea, reduce în mod semnificativ activitatea tirozinazei, elimină și îmbunătățește aspectul tenului.

Aceste particularități si proprietăți sunt numeroase: proces unic de extragere care captează apa, păstrând în același timp integritatea; afinitate perfectă cu pielea (mai mare decâ tapa distilată).

Rezultate: strălucirea tenului, piele mai uniformă

Sebu-Peel Complex 35%

O asociere originală de derivat din amidon de porumb și zinc, element esențial, indispensabile echilibrului pielii.

Au fost selectați acizii glicoli (AHA) și salicilic (BHA) pentru acțiunea lor keratolitică. Gluconolactona și gluconatul de sodiu (PHA) ajută la creșterea eficacității acțiunii de “peeling”, reducând semnificativ senzațiile de căldură, furnicături și roșeață. Extractul de struguri este cunoscut pentru tonifierea și proprietățile astringente.

De asemenea, reduce procesul de secreție sebacee și strânge porii. Asocierea acestor 5 ingredienti are o puternică acțiune keratolitică, netezește pielea și strânge porii datorită acțiunii sale de reglare directă.

Rezultate: piele purificată, pori strânși și ten luminos

Extract pur din floare de alun salbatic 37% , 100% natural hydrolat

Frunzele și florile sale conțin o proporție foarte scăzută de ulei esențial; ele sunt distilate pentru a extrage numai un hidrolat 100% natural care este bine cunoscut pentru acțiunea de tonifiere și purificare.

Această apă florală purifică pielea și îi îmbunătățește aspectul. Strânge porii, ameliorează iritațiile cutanate și stimulează microcirculația pielii. Bogat în flavonoide antioxidante, acest extract este cel mai bun aliat al pielii grase cu probleme.

Rezultate: purifierere, matifiere si prospetime

Recomandare…

ÎN CURĂ

1 Expert Peeling la fiecare 2 săptamâni, timp de 3luni

PENTRU MEȚINERE

1 Expert Peeling de mai multe ori pe an

ACASĂ

– Aplicați Correcting Post-Peel Treatment de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara, în timpul procesului de regenerare celulară (3 până la 4 săptămâni după tratamentul din salon).

– Ulterior, folosiți produse de îngrijire a pielii acasă adaptate nevoilor personale, recomandate de specialist.

– Aplicarea zilnică a cremei 365 UV Screen este obligatorie pe durata unui tratament și timp de 1 lună dupa tratament.

365 UV SCREEN SPF50 UVA/UVB/PA++++ ANTI-POLLUTION

 • 2 in1: anti-UV  – poluare
 • Protecție ridicată High UVA/UVB
 • Protejează pielea de îmbătrânirea prematură

Utilizați: dimineața, aplicați pe față și pe gât după îngrijirea obișnuită a pielii și înainte de machiaj pentru a facilita aplicarea acesteia. Ideal pentru “touch-upuri” rapide folosind mișcări ușoare de presiune asupra machiajului.

Un scut urban care protejează la exterior și depoluează din interior.

CORRECTING POST-PEEL TREATMENT DERIVAT BETAGLUCAN &COMPLEX VITAMINE și LIPOZOMI

 • Accelerează procesul de calmare
 • Calmează iritațiile
 • Reechilibrea ză pelicula hidrolipidă

Utilizați: după o procedură estetică, aplicați cel puțin de două ori pe zi, dimineața și seara, în timpul procesului de reînnoire a celulelor (3-4 săptămâni).

ACIDUL GLICOLIC

Cel mai folosit act cosmetic este un peeling superficial, cu acid glicolic, ce redă pielii strălucirea. O asociere unică de acizi din fructe, gluconolactone si sodium gluconat.

Acizi din fructe (AHA/BHA) modifică intercorneocitele care leagă fibrele și interacționează cu keratina, care ajută la eliminarea celulelor moarte ale straturilor corneene ale epidermei prin contactul simplu cu pielea. Gluconolactone este o lactonă care provine din glucoză. Este un precursor al acidului gluconic (PHA – polihidroxid). Acest exfoliante keratolitic oferă toate avantajele AHA, dar este mult mai bine tolerat de piele.

Asociat cu celelalte ingrediente active, ea întărește acțiunea de peeling, îmbunătățește toleranța cutanată și crește rezultatele vizibile pe piele. Acest ingredient are și multe alte proprietăți: exfoliant blând pentru pielea sensibilă, antioxidant, hidratant,matifiant. Este asociat cu Sodium Gluconate care, intr-un mediu acid (pH3,5 – 3,8), eliberează acid gluconic (PHA) pentru un plus de eficiență.

Rezultate: calmează și exfoliază ușor

STATISTICI

41% – Este numarul femeilor din Franța care au început să abordeze medicina estetică începând cu un peeling. SUrsa : Study Impact Galderma – TNS Sofres 2012

1,7 MILIARDE EURO – Aceasta este suma cheltuită în 2016, în Europa, pe piața medicinei estetice. Creșterea anuala a acestei piete este de 8% la nivel mondial (6% în Europa). Sursa : IMCAS (International Master Course on Aging Science).

Conform IMCAS (International Master Course on Aging Skin), se pare că liftingul facial nu mai prezintă interes din cauza temerii că ar putea provoca un dezechilibru la nivel facial. Prioritatea este îmbunătățirea calitatii pielii și combaterea pierderii volumului și elasticității.

80% reprezintă procentul procedurilor nonchirurgicale efectuate de doctori, comparat cu 10% efectuate cu 10 ani în urma (Sursa: Benjamin Ascher, plastic surgeon in Paris scientifical director of IMCAS).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.