Colectia CND pentru primvara 2018! Colectia CND pentru primvara 2018!
Zilele trecute, am avut placerea sa o cunoastem pe Svetlana Korobeynikova, CND International Sales Manager, care ne-a povestit, in cadrul unui eveniment Top Line, cum... Colectia CND pentru primvara 2018!

Zilele trecute, am avut placerea sa o cunoastem pe Svetlana Korobeynikova, CND International Sales Manager, care ne-a povestit, in cadrul unui eveniment Top Line, cum se seteaza trendurile in materie de nail design si nu numai.

Colectia CND pentru primvara 2018 este inspirata din cultura sud coreana K-Pop si  contine pasteluri in nuante dulci, imbinand culori edge dar in acelasi timp foarte feminine.

Nuante de lacuri super-dulci pentru primăvară cu cea mai recentă colecție CND ™  Chic Shock. Colectia cuprine: roz pastel (Candied), baby blue (Taffy), galben delicat (Jellied)  și purple (Gummi).

Cele patru nuanțe noi au fost inspirate de tendința culturii K-Pop din Coreea de Sud. Nuanțele pregătite pentru aceasta primăvară au fost purtate de modele pe catwalk pentru brandul Ryan LO SS18 la London Fashion Week.

“Acesta este cel mai tentant pas de auto-exprimare”

Jan Arnold, Co-fondator si Art Director CND

“Indiferent dacă va place sau nu dulcele, sau daca exista in voi ritm de hip hop, trebuie sa abordati aceste nunate in creatii complexe, pentru ca în acest sezon, aveți permisiunea deplină de a vă răsfăța cu colecția Chic Shock”.

Creeaza un look indraznet a la Lolita, purtand culori monochrome sau abordand o manichiura ombre. Colectia este disponibila in magazinele Top Line, atat in lacuri saptamanale Vinylux, cat si in nunate de lac semipermanent Shellac!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.