Tu cum îți decorezi casa de Paște? Tu cum îți decorezi casa de Paște?
Paștele se apropie cu pași repezi, iar odată cu această sărbătoare avem speranțe și la o vreme mai bună cu soare blând, culori de... Tu cum îți decorezi casa de Paște?

Paștele se apropie cu pași repezi, iar odată cu această sărbătoare avem speranțe și la o vreme mai bună cu soare blând, culori de primăvară și o mulțime de decorațiuni. Iar dacă sunteți o persoană care nu se bucură sau, să zicem, nu se pricepe să își facă propriul decor de Paște, Arkka vă vine în ajutor cu o colecție diversificată de decorațiuni gata de pus pe masă.

Paștele este, de obicei, asociat cu ouă, iepuri, lumânări, flori și culori pastelate, care vor scoate la iveală, întotdeauna, sufletul de copilul al fiecăruia. Indiferent dacă doriți să realizați un decor simplu, pe care copiii îl pot face alături de dumneavoastră, sau dacă preferați ceva care pare un pic mai complicat, aceste proiecte sunt sigur că vor fi perfecte pentru a avea sărbători frumoase.

Iar dacă timpul nu vă permite sau, pur și simplu, nu sunteți genul de persoană care să ducă la bun sfârșit un proiect DIY … există soluții. De la ornamente pentru masa de Paște până la simple decorațiuni care să vă coloreze casa, Arkka vine în sprijinul dumneavoastră cu obiecte home& deco și cu o colecție specială dedicată acestei sărbători.

Trebuie doar să vă puneți creativitatea la lucru și să alegeți ce credeți că ar fi mai potrivit pentru casă în această perioadă. Cu siguranță veți găsi decorațiuni frumoase și inedite care vă vor colora sărbătorile pascale.

Noi le-am găsit, deja, într-un scurt raid prin supermagazinul pentru decorațiuni interioare ARKKA din Băneasa Shopping City. Dacă sunteți interesați treceți și voi pe aici și o să găsiți o sumediene de oferte care vă oferă posibilități aproape nelimitate să vă “reîndrăgostiți” de casa voastră!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.