Cum arată burgerii uriasi de la B3ton – Galerie FOTO Cum arată burgerii uriasi de la B3ton – Galerie FOTO
B3TON Burger Challenge ii provoaca pe iubitorii de burger la un preparat delicios de peste 6kg. Altfel spus, la B3ton poti testa cei mai... Cum arată burgerii uriasi de la B3ton – Galerie FOTO

B3TON Burger Challenge ii provoaca pe iubitorii de burger la un preparat delicios de peste 6kg. Altfel spus, la B3ton poti testa cei mai mari si deliciosi burgeri din oras!

Provocarea celor de la B3ton este sa realizeze de fiecare data un burger urias cel putin la fel de bun ca ultima oara. Iar pentru ca voi sa va bucurati de acest festin e musai sa il precomandati cu minim trei zile inainte de ospat.

De ce? Simplu! Burgerul Urias poate varia intre 6-10 kg, iar totul depinde de preferintele clientului. In acelasi timp, numarul de persoane care pot fi serviti variaza intre 12 și 25. Cei care au avut aceasta idee sustin ca burgerul urias este perfect pentru orice petrecere sau pentru o iesire la bere intre prieteni!

Ingredientele burgerului urias pot fi personalizate dupa gust, dar cele de baza sunt carnea de vita, branza cheddar, salata si rosii. La acestea puteti adauga contra cost alte ingrediente precum: gouda, gorgonzola, parmezan, ceapa caramelizata cu anason, trufe, sparanghel, salata coleslaw. Dar, trebuie sa stici ca, la pachet cu burgerul B3ton, primiti si cartofi prajiti (cu patrunjel si usturoi).

Totusi, pentru a va familiariza cu gama de burgeri B3ton, restaurantul organizeaza periodic un Sunday Burger Tasting, unde aveti ocazia sa incercat un platou de 3 mini burgeri, la alegere din cele 7 sortimente, acompaniat de o bere racoritoare si o portie nelipsita de cartofi B3ton.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.