Iepurașul corporatist și cadoul mult așteptat! Iepurașul corporatist și cadoul mult așteptat!
Sărbătorile de iarnă au trecut, însă vremea de afară, din ultimele zile, parcă vrea să ne contrazică. Cu toate acestea, ne apropiem cu pași... Iepurașul corporatist și cadoul mult așteptat!

Sărbătorile de iarnă au trecut, însă vremea de afară, din ultimele zile, parcă vrea să ne contrazică. Cu toate acestea, ne apropiem cu pași repezi de alte sărăbători: cele Pascale! Și, bineînțeles, vorbim, din nou, de cadouri. Cadouri pentru cei dragi sau, de ce nu, pentru partenerii de afaceri. Ce sfaturi avem?

Simplu. Prietenii de la artandcraft.ro s-au gândit dinainte că ar putea să vină în ajutorul vostru și s-au organizat, deja, cu o serie de pachete care să îi bucure pe cei apropiați. Am descoperit la ei pe site patru idei de cadouri, patru pachete corporate, care se găsesc exclusiv online. La o simplă privire ne-am dat seama că ieșiți în avantaj dacă veți cumpăra un astfel de pachet decât dacă achiziționați produsele separate.

Despre ce e vorba? Primul cadou, “Pachetul românesc” conține o serie de produse tradiționale românești de la nuci umplute, cornulețe la ceramică tradițională de Horezu. Atât nucile umplute, cât și cornulețele, sunt făcute după o rețetă tradițională și cu siguranță îi vor face pe cei dragi să resimtăi gustul copilăriei, trezind totodată amintiri din bucătăria părinților. Farfuria este realizată manual și este decorată cu elemente specifice zonei Horezu. Iar tocmai pentru că este realizată manual, fiecare farfurie este unicat și, astfel, modelele decorative vor diferi de la farfurie la farfurie. Toate aceste produse, împreună cu o sticlă de vin sec, Merlot marca Budureasca, și oul încondeiat de meșterii populari din Bucovina, întocmesc unul din cadourile perfecte pentru sărbătorile de Paște.

În pachetul “Destination Romania” veți găsi o cutie cu trufe de ciocoloată “Greetings from Romania”, marca Via Delice, ce conține 12 trufe de ciocolată. De asemenea, în pachet veți găsi și o mini agendă cu un design vesel, cu pagini de culoare crem. Aceasta este decorată pe copertă cu unele dintre cele mai importante clădiri din România, și anume Palatul Parlamentului, Ateneul Roman și Arcul de Triumf. Tot în acest pachet intră și două produse ce duc în tradiționalul românesc, o păpușă înaltă de 18cm, îmbrăcată într-un port popular întreg colorat, dar și un ou încondeiat cu support din lemn. Oul este golit de conținut printr-o metodă specifică și este încondeiat manual. Și de data aceasta, fiind un produs realizat manual, fiecare ou încondeiat este unic, astfel încât pot apărea variații de simboluri și culori de la pachet la pachet. În completarea pachetului mai avem și o ciocolată cu lapte “Cities”.

Prin pachetul “Love Romania”, Art & Craft a reușit să surprindă o parte din energia și frumusețea României. În pachet, găsim o cutie cu trufe de ciocolata “Greetings from Romania”, ce conține 12 bomboane, dar și o ramă foto și o agendă cu un design vesel, viu colorat. Rama foto este acoperită cu mătase, are suport pentru birou, iar în aceasta încape o fotografie de 10/15 cm. Agenda păstrează același design vesel, coperta este din mătase naturală, este prevăzută cu elastic, iar paginile acesteia sunt de culoare crem. Pachetul este întregit de o sticlă de vin  Budureasca și un ou încondeiat.

Cu toții știm că România este renumită pentru folclorul său, atât pentru portul popular, cât și pentru muzică și obiceiuri. Iar acest ultim pachet (Folclor) pe care îl prezentăm a fost gândit tocmai să aducă un strop din fiecare latură a folclorului românesc. Globul muzical popular este un simbol al acestei idei și este inspirat de tradiția și simbolurile populare. Baza globului este decorată cu floarea vieții, un simbol sacru în cultura românească, iar în interiorul lui găsim patru dansatori prinși într-o horă tradițională. Pe lângă aceste elemente, globul este și unul muzical, reproducând “Ciuleandra”, una dintre cele mai celebre melodii populare românești. Tot în acest pachet găsim și o cutie de bijuterii realizată manual din lemn de către meșterii populari, precum și un penar cu simboluri și motive românesti, realizat din piele cu un design original creat de Art & Craft. În completarea ideii de folclor, acest pachet conține și un borcan cu dulceață de afine, precum și un ou veritabil încondeiat.

Toate pachetele propuse de cei de la Art & Craft România reprezintă cadouri ideale atât pentru persoanele dragi, cât și pentru partenerii de afaceri sau pentru străinii veniți în Romania etc. În plus, pentru toate există trei variante de ambalaj: pungă, cutie sau coș.

Ce trebuie să mai știți este și faptul că toate pachetele sunt 100% configurabile, iar produsele se pot schimba cu oricare alt produs de pe site sau cu alte produse comercializate de Art & Craft. Totuși, mai multe detalii puteți afla la adresa de email comenzi@artandcraft.ro sau pe https://www.artandcraft.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.