Cum sa oferi mai multă flexibilitate si stralucire pentru buclele tale Cum sa oferi mai multă flexibilitate si stralucire pentru buclele tale
Daca visezi la mai multe flexibilitate si la mai multa stralucire pentru buclele tale, atunci e un must sa incerci noua gama Twisted de... Cum sa oferi mai multă flexibilitate si stralucire pentru buclele tale

Daca visezi la mai multe flexibilitate si la mai multa stralucire pentru buclele tale, atunci e un must sa incerci noua gama Twisted de la Sebastian Professional. Motivul e mai mult decat clar. Sebastian Professional a creat gama Twisted pentru firele ondulate si rebele. Produsele au la baza ingrediente marine, care ii confera flexibilitate parului si stralucire.

Produsele din gama Twisted de la Sebastian Professional contin complexul Flexi Alg, bazat pe o tehnologie revolutionara. Iata si secretul acesteia: algele rosii, mai exact, carrageenan, extractul de alge rosii. Acesta este un ingredient ce confera elasticitate si flexibilitate.

Carrageenan-ului i se adauga alti component de top: polimeri elastici, panthenol si glicerina. Si, uite asa, Twisted contine un mix special este responsabil pentru elasticitatea, hidratarea, flexiblitatea, definirea si netezirea parului ondulat natural.

Afla ca gama Twisted contine 6 produse dedicate parului cret: samponul pentru par cret Twisted Elastic Cleanser, balsamul pentru par cret Twisted Elastic Conditionner, masca pentru par cret Twisted Elastic Treatment, crema Twisted Curl Magnifier Cream, spuma de styling Twisted Curl Lifter Foam si spray-ul pentru styling Twisted Curl Reviver Spray.

Hidratare intensa si un styling de invidiat

Masca pentru par cret Twisted Elastic Treatment este potrivita daca iti doresti un plus de hidratare pentru buclele tale. Este un tratament masca infuzat cu Complexul Flexi – Alg, ce hidrateaza si fortifica parul, in timp ce mentine elasticitatea. Twisted Elastic Treatment disciplineaza firele rebele, hidrateaza parul, formeaza si sigileaza elasticitatea buclelor.

Masca este un tratament pe care il aplici pe parul umed, dupa balsam. Las-o sa actioneze timp de 5 – 10 minute, iar apoi clateste cu apa calduta. Firele tale de par vor mai hidratate si mai stralucitoare si, in special, mai flexibile si mai usor de aranjat.

Vezi și:

Trucuri simple pentru calmarea ochilor obosiți

Spray-ul pentru styling Twisted Curl Reviver Spray defineste instant buclele elastice. Flexi – Alg reda flexibilitatea parului si disciplineaza firele rebele. Astfel, tu vei obtine un par cret frumos coafat, neted si plin de stralucire.

Coafura ta va rezista mai mult, iar pe langa aceasta suvitele crete nu isi vor schimba forma si nici nu se vor incurca intre ele, datorita plusului de flexibilitate dat de Complexul Flexi – Alg. Tratamentul se pulverizeaza pe parul uscat pentru revitalizarea si redefinirea buclelor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.