Starbucks lansează noile Teavana Tea Lattes Starbucks lansează noile Teavana Tea Lattes
Starbucks aduce primăvara mai aproape cu trei noi băuturi, Teavana Tea Lattes, făcute cu ceai din frunze întregi, măcinate în pudră fină, alături de... Starbucks lansează noile Teavana Tea Lattes

Starbucks aduce primăvara mai aproape cu trei noi băuturi, Teavana Tea Lattes, făcute cu ceai din frunze întregi, măcinate în pudră fină, alături de o plăcintă delicioasă de mere, perfectă pentru cei care țin post sau vor să savureze o prăjitură vegană.

Clienții pot încerca cele trei arome noi revigorante, Teavana Rooibos, Matcha sau Apple Rooibos Tea Latte, realizate din ceai de înaltă calitate, măcinat extra fin, combinat cu lapte cald și spumă, permițând fiecărui iubitor de ceai să se bucure de aroma bogată.

Matcha Tea Latte se întoarce mai ecologic și mai sănătos ca oricând, conținând pudră de ceai verde, lapte și spumă pentru a da o textura catifelată. Rooibos Tea Latte are o aromă ușoară de nuci dulci și este delicios cu sau fără sirop. Apple Rooibos Tea Latte completează perfect gustul Rooibos cu aroma dulce de mere.

Aceste noi băuturi, savurate atât în varianta caldă, cât și rece, fără arome artificiale, fără zahăr adăugat, pot fi completate de Starbucks barista cu lapte obișnuit sau cu lapte vegetal (soia, migdale sau nucă de cocos).

Noile Teavana® Tea Lattes și plăcinta vegană delicioasă se găsesc în toate cafenele Starbucks din țară în perioada 6 martie – 30 aprilie 2018.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.