Expoziția profesională de beauty COSMOWORLD 2018 are loc într 23–25 martie Expoziția profesională de beauty COSMOWORLD 2018 are loc într 23–25 martie
Expoziția profesională de beauty COSMOWORLD 2018 are loc în perioada 23 martie – 25 martie 2018, la Crystal Palace Ballrooms din București. Acest important... Expoziția profesională de beauty COSMOWORLD 2018 are loc într 23–25 martie

Expoziția profesională de beauty COSMOWORLD 2018 are loc în perioada 23 martie – 25 martie 2018, la Crystal Palace Ballrooms din București. Acest important eveniment a fost conceput pentru a reuni profesioniștii din domeniul beauty de pe piața locală și internațională, dar și pentru a trezi interesul marelui public printr-un amplu festival dedicat frumuseții.

Expoziția cu vânzare își așteaptă vizitatorii cu trei zile de informații și surprize în toate sectoarele esteticii: cosmetică, SPA, coafură, machiaj, manichiură și pedichiură, wellness, tehnologie și educație.

COSMOWORLD 2018 este locul must see&visit pentru orice specialist în estetică, fie el cosmetician, personal SPA, hairstylist, make-up artist, nail expert, nutriționist, trainer, producător / distribuitor de produse și accesorii de înfrumusețare sau reprezentant al unei școli de profil. Profesioniști de renume local și internațional vor împărtăși tuturor participanților ideile și experiențele profesionale, cu scopul de a furniza acestora cele mai noi și utile informații din domeniu.

De la specialiști, pentru specialiști, COSMOWORLD 2018 onorează interesul tot mai mare al publicului pentru evenimente profesionale, prin concursuri dedicate profesioniștilor, seminarii și workshop-uri interactive. Printre invitați se numără și Alexandru Abagiu – make-up artist, Sorin Stratulat – hairstylist,  Dr. Radu Pitulea; Coralia Decsi – nail expert, Oxana și Pera Novacovici, Olga Kiriloff – nail expert, Costanza Soru, trainer internațional de estetică; Prof. Dr. Massimiliano Baccanelli; Prof. Dr. Umberto Borellini, Ing. Giacomo Poderi și Gennaro Setola – international body mental Coach®, founder of the holistic technique “BodyFly®”.

Alte surprize, tombole și concursuri vor putea fi descoperite pe site și Facebook, sau la fața locului, în cadrul unui eveniment care își propune să redescopere estetica, de la yoga, bodyfly și mindfullness și până la make-up și coafură.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.