Tommy Hilfiger anunță TOMMYNOW „DRIVE”. Inna pe covorul roșu! Tommy Hilfiger anunță TOMMYNOW „DRIVE”. Inna pe covorul roșu!
Tommy Hilfiger anunță TOMMYNOW „DRIVE”, un eveniment interactiv plin de energie, construit în jurul modei, inovației și lumii pline de adrenalină ale curselor de... Tommy Hilfiger anunță TOMMYNOW „DRIVE”. Inna pe covorul roșu!

Tommy Hilfiger anunță TOMMYNOW „DRIVE”, un eveniment interactiv plin de energie, construit în jurul modei, inovației și lumii pline de adrenalină ale curselor de  Formula 1. Inspirat de pasiunea lui Tommy Hilfiger pentru spoturile cu motor, show-ul a combinat viteza și actualitatea cu o notă de nostalgie pentru vintage.

A patra prezentare de sezon a brandului, TOMMYNOW Primăvară 2018, a avut loc în timpul Săptămânii Modei de la Milano, pe 25 februarie 2018, la 21:00 (ora României), la Milano Congressi.

După succesul primelor trei prezentări TOMMYNOW, cea de Primăvară 2018 a fost construită pe formatul marca Tommy Hilfiger, „See Now, Buy Now”.

SPRING 2018 COLLECTION STATEMENT

Ciao, Milano. Experiența fashion TOMMYNOW răscolește orașul cu cele mai tari piese ale colecției de Primăvară 2018. E cool, îndrăzneață și fiecare look poate fi cumpărat instantaneu.

Oferim un omagiu pasiunii lui Tommy pentru curse, combinând tradiția americană cu o notă atletică, modernă, pentru el și pentru ea. Regăsim jocuri unice cu proporțiile și formele; reinterpretări surprinzătoare ale pieselor noastre iconice; traduceri grafice ale dungilor de inspirație Formula 1, carourilor și logo-urilor de arhivă.

Parteneriatul cu Campionii Mondiali Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, ne hrănește spiritul inovator, depășind granițele experiențelor interactive în timp ce rămânem accesibili tuturor prin aplicația TOMMYNOW SNAP. Să pornim.

COLLECTIONS

TOMMYNOW “DRIVE” a marcat lansarea colecției capsulă TommyXGigi, pentru primăvară 2018. Supermodelul internațional Gigi Hadid este ambasadorul global al brandului TOMMY HILFIGER, colecțiile pentru femei, incluzând îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari de soare, ceasuri și parfum. Colecția TommyXGigi celebrează viteza – de la pasiunea lui Tommy pentru sporturile cu motor la ritmul alert de viață al lui Gigi.

După succesul evenimentului TOMMYNOW din toamna lui 2017, brandul continuă să democratizeze podiumul și să prezinte ținute HILFIGER COLLECTION atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

TOMMYNOW “DRIVE”

Peste 2.000 de oaspeți, printre care consumatori, presă, persoane VIP, cumpărători și influenceri din industrie, au fost invitați să se bucure de experiențe fashion surprinzătoare.

Oaspeții au fost introduși în lumea plină de energie a TOMMYNOW „DRIVE” printr-un tunel futuristic, cu o cifră octanică ridicată și o stație de tip portret, au fost învăluiți în sunetele unei curse de Formula 1, courtesy of BOSE, și lumini LED. Au trecut prin fiorii unei curse în cadrul simulatorului de curse F1 și provocarea Pitstop F1, ambele oferite de Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

INOVAȚIE DIGITALĂ

Tommy Hilfiger a fost recent poziționat în topul primelor 3 cele mai inovatoare companii din Stil, de către Fast Company, în ediția sa anuală de marcă. Această recunoaștere a venit datorită abordării unice a brandului, TOMMYNOW „See Now, Buy Now”, recunoscând inovațiile digitale și de comerț pe care TOMMY HILFIGER le-a lansat prin această platformă.

TOMMYNOW continuă să acționeze ca un incubator în care se testează, evoluează noi tehnologii, care sunt apoi integrate în afacerea Tommy Hilfiger. În acest sezon, experiența TOMMYNOW „Behind the Drive”, produsă prin efecte parallax, a venit cu un strat în plus de povestire digitală. Prin scanarea codurilor QR, împărțite prin spațiul de la Milano Congressi, oaspeții au fost introduși în lumea TOMMYNOW. Conținutul exlusiv foto și video a inclus evoluția capsulei colaborative pentru primăvară 2018 TommyXGigi și procesul de asamblare a unei mașini de curse Formula 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

TOMMYNOW SNAP continuă să folosească tehnologie de recunoaștere a imaginii 2D și 3D, care le permite utilizatorilor să facă o fotografie a oricărui obiect din magazin, de pe podium, dintr-o reclamă sau de pe stradă și să-l poată cumpăra direct de pe tommy.com.

Pentru Primăvară 2018, aplicația deschide porțile lumii modei, a designului de colecție, artizanatului și pasiunii cu TOMMYNOW „Behind the Drive”. Pe lângă faptul că recunoaște colecțiile feminine și masculine din Primăvară 2018, ale TommyXGigi și HILFIGER COLLECTION, aplicația TOMMYNOW SNAP prezintă și imagini din culise cu procesul de design al produselor, pentru a îmbogăți experiența de shopping dincolo de prezentarea TOMMYNOW. În plus, conținutul video include evoluția colecției capsulă TommyXGigi de primăvară 2018 și un social media feed cu celebrități care poartă piesele favorite din colecție.

În acest sezon, TMY.BOY și TMY.GRL, chatbots powered by A.I., vor oferi sfaturi de styling ale celebrităților prin conținut video oferit de influencerii de la TOMMYNOW „DRIVE”, care vor împărtăși ținutele lor favorite din colecțiile de primăvară 2018 TOMMY HILFIGER.

MODELS

Show-ul a fost deschis de supermodelul internațional Gigi Hadid și a continuat cu top modele precum Bella Hadid, Anwar Hadid, Lucky Blue Smith, Winnie Harlow, Hailey Baldwin, Christian ‘King’ Combs, Cordell Broadus, Audrey Hilfiger, Julian Ocleppo, Hannah Ferguson, Joan Smalls, Sora Choi și Josephine Skriver.

Inna s-a făcut remarcată în front row la TOMMYNOW DRIVE, spectaculosul show care a încheiat Săptămâna Modei de la Milano, unde a fost prezentă alături de celebrități precum Dee Hilfiger, Eva Herzigova, Lewis Hamilton, Bar Rafaeli sau Pyper America Smith.

Printre oaspeții din primul rând s-au numărat soția lui Tommy, Dee Hilfiger, Lewis Hamilton, Shawn Yue, Eva Herzigová, Bar Refaeli, Olivia Palermo, Johannes Huebl, Toto Wolff, Ruby Rose, Pyper America Smith, Gabriel-Kane Day-Lewis, Tina Kunakey, Cameron Dallas, Anaïs Gallagher, Riccardo Scamarcio, Eva Riccobono, Miriam Leone, Matilde Gioli, Matilda Lutz, Pietro Boselli, Bebe Vio, Michaela DePrince, Sody, Sabrina Carpenter, Inna, Ghali, Veronica Ferraro, Eleonora Carisi, Linda Tol, Caro Daur, Nina Suess, Luka Sabbat, Sarah Snyder, Negin Mirsalehi, Valentina Ferragni, Erika Boldrin, Eleanor Calder, Shea Marie, Caroline Vreeland, Jordan Barrett, Cindy Kimberley, Neels Visser, Pelayo Diaz, Aida Domenech, Sara Escudero, Marc Forné, Sabrina Sato, Manu Gavassi, Thássia Naves, Camila Coutinho, Jasmine Sanders, Andrea Iannone, Belen Rodriguez, Polina Gagarina, Dean și Dan Caten și Anna Dello Russo.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.