Beauty Trends: Hidratare intensa pentru parul uscat! Beauty Trends: Hidratare intensa pentru parul uscat!
Apa este vitala pentru organismul omului. De ea depind buna functionare atat a mintii, cat si a corpului. Continutul de apa din par reprezinta... Beauty Trends: Hidratare intensa pentru parul uscat!

Apa este vitala pentru organismul omului. De ea depind buna functionare atat a mintii, cat si a corpului. Continutul de apa din par reprezinta baza sanatoasa, plina de energie a acestuia. Tot ea, ii determina atributele precum elasticitatea, forma, textura si puterea de modelare.

O hipo-functionare a glandelor sebacee duce la lipsa unui film protector pe filmul de par. Acest lucru genereaza uscarea parului.

Pe masura ce acesta creste, lipidele naturale se pierd si in acest fel structura de proteina a parului nu mai este protejata. Daca filmul protector de lipide dispare, umezeala nu mai poate fi retinuta in par.

O ingrijire corecta incepe cu un sampon potrivit, este urmata de conditioner sau o masca si se incheie cu o lotiune puternic hidratanta.

Specialistii System Professional recomanda Hydrate Emulsion. Este ideala pentru parul uscat, natural, lung si deshidratat. La ce foloseste?

Hraneste  pe termen lung si ajuta parul sa nu se electrizeze. Aceasta patrunde in firul de par, oferindu-i ingrijire pe termen lung. Parul se va descurca mai usor la pieptanat si nu se va mai electriza.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.