Cum arată primul Starbucks Drive Thru din București – GALERIE FOTO Cum arată primul Starbucks Drive Thru din București – GALERIE FOTO
Starbucks experimentează un nou concept în România, deschizând primul Starbucks Drive Thru din țară, cel mai rapid concept de cafenea drive-in. Prin această deschidere... Cum arată primul Starbucks Drive Thru din București – GALERIE FOTO

Starbucks experimentează un nou concept în România, deschizând primul Starbucks Drive Thru din țară, cel mai rapid concept de cafenea drive-in. Prin această deschidere marchează o premieră importantă după o prezență de zece ani și o continuă expansiune a rețelei sale în România.

Starbucks Drive Thru, deschis pe 23 ianuarie 2018, este amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în interiorul centrului comercial Militari Shopping.

Cafeneaua oferă cea mai plăcută experiență atât pentru clienții care aleg să își savureze băutura preferată în atmosfera intimă și elegantă din interior, cât și pentru cei care își beau cafeaua aromată la volan, în drum spre birou sau spre casă.

„Suntem încântați să urăm bun venit comunității de șoferi și fani Starbucks la prima cafenea Drive Thru din România. Începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din București și nu numai, își pot comanda băuturile Starbucks pe bază de espresso la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă satisfacă nevoile și să vă ghideze în această nouă experiență extraordinară a cafelei”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România şi Bulgaria.

Starbucks este cunoscut la nivel global pentru reinventarea experienței clienților prin conceptul Drive Thru, o abordare rapidă și de ultimă generație, asigurând în același timp calitatea superioară Starbucks, disponibilă acum și românilor.

Primul Starbucks Drive Thru din București, va fi deschis de luni până duminică între orele 5:00 AM și 1:00 AM, în cadrul centrului comercial Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu 540.

Bine de știut!

Starbucks România a deschis cafenele în două orașe noi în 2017 – Sibiu și Galați – și are acum 37 de locații în toată țara. Compania intenționează să dubleze numărul cafenelelor până în 2020, pariind pe piața locală în creștere.

Franciza este deținută de AmRest, dezvoltator internațional de restaurante, a cărui rețea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella. În prezent, Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.