”iUmor”, casting pentru cel de-al cincilea sezon! ”iUmor”, casting pentru cel de-al cincilea sezon!
Una din cele mai îndrăgite emisiuni de umor din România continuă preselecțiile pentru cel de-al cincilea sezon, iar înscrierile se pot face pe adresa... ”iUmor”, casting pentru cel de-al cincilea sezon!

Una din cele mai îndrăgite emisiuni de umor din România continuă preselecțiile pentru cel de-al cincilea sezon, iar înscrierile se pot face pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/.

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro.

Cei care cred că îi pot impresiona cu simțul umorului și al spectacolului pe cei trei jurați „iUmor”, nu trebuie să rateze castingul pentru noul sezon al emisiunii.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.