Barbershop sau frizerie? Barbershop sau frizerie?
Tuns, spălat, coafat, tratamente faciale, manichiură, pedichiură, pensat sau masaj, sunt doar câteva dintre acele servicii de care orice bărbat care se respectă are... Barbershop sau frizerie?

Tuns, spălat, coafat, tratamente faciale, manichiură, pedichiură, pensat sau masaj, sunt doar câteva dintre acele servicii de care orice bărbat care se respectă are nevoie pentru un look fresh în orice moment al zilei. Doar că aceste servicii nu le puteți găsi la orice frizerie de colț de stradă. Trebuie să săpați adânc pentru a da de un barbershop adevărat care să vă răsfețe simțurile.

Eu am aflat, recent, de Chic Man Barber Decebal, un proiect ambițios care promite servicii exclusiviste, special concepute pentru bărbați. Am făcut o rezervare telefonică și, apoi, i-am trecut pragul într-o zi ploiasă de decembrie. Am discutat, inițial, la o cafea cu băieții de acolo și le-am explicat, în mare, cam ce aș dori.

M-am aruncat pe scaun și i-am lăsat să își facă treaba. Nu am simțit lipsa televizorului urlând pe fundal și lăsat pe vreun canal de bârfe ca în frizeriile de cartier, iar subiectele pe care le-am abordat cu cei de la de Chic Man Barber Decebal au avut miez. Pe scurt, pentru mine, diferența între acest barbershop și o frizerie normală este ca mersul cu un Uber vs. Taxi.

Stiliștii de aici îți stau la dispoziție cu sfaturi fie că este vorba de o tunsoare nouă sau de un anumit serviciu din lista salonului. Și nu numai, După tuns și aranjat barba (pentru cine are), urmează spălatul pe cap, iar apoi coafatul. În final, eu am ales să mă răsfăț și cu un masaj de relaxare.

Trebuie să știți că prețurile sunt acceptabile, mai ales că, pentru mulți dintre noi, mersul la barbershop se face de maximum două ori pe lună.

Așa că… dacă sunteți în căutarea unor profesioniști în frizuri, a unui barbershop cu atmosferă prietenoasă, cu stiliști cu bună dispoziție, dar și cu o cafea din partea casei, noi vă recomandăm să treceți pragul celor de la Chic Man Barber Decebal!

Prețuri:

Tuns: 40 lei

Styling, barbierit, contur ceara: 35 lei

Pensat: 15 lei

Masaj relaxare, recuperare, sportiv, medical (o oră): 80 lei

 

Contact:

Adresa: Bulevardul Decebal nr. 9, bloc S13

Telefon programări: 0723 782 246

Facebook: Chic Man Barber Decebal

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.