6 lucruri pe care (poate) nu le știați despre Atlantis The Palm 6 lucruri pe care (poate) nu le știați despre Atlantis The Palm
În 2009, un episod al celebrei emisiuni TV The X Factor a fost parțial filmat în hotel. Dannii Minogue a folosit Atlantis ThePalm  pentru... 6 lucruri pe care (poate) nu le știați despre Atlantis The Palm

În 2009, un episod al celebrei emisiuni TV The X Factor a fost parțial filmat în hotel. Dannii Minogue a folosit Atlantis ThePalm  pentru a-și selecta concurentele ce urmau să i se alăture în show-urile live.

În jocul video Ace Combat: Assault Horizon, una dintre misiunii se petrece în Dubai. Pentru a trece la următorul nivel, jucătorii trebuie să zboare prin porțile hotelului. Cei care realizau această misiune încasau 10 puncte pe Xbox 360 și un trofeu de bronz pe PlayStation 3.

Filmul Bollywoodian Happy New Year, regizat de Farah Khan cu Shah Rukh Khan în rolul principal, a fost filmat aproape în întregime la Palm. Filmul îi mai are în distribuție pe Abhishek Bachchan, Deepika Padukone, Boman Irani, Sonu Sood și Vivaan Shah și a fost lansat pe 24 octombrie 2014.

În 2015, echipa reality show-ului The Real Housewives of Beverly Hills a poposit la Palm Atlantis.

În 2016, trei episoade din sezonul trei al show-ului “The Real Housewives of Melbourne” au fost filmate la Palm Atlantis, iar în Episodul 10 a fost inclusă o vizită la Royal Bridge Suite.

În 2017, Kim Kardashian West a vizitat și inclus Suita Royal Bridge de la Tha Palm în proiectului său televizat: “Keeping up with the Kardashians”. Suita are un preț mediu de închiriere de 23.000 $ pe noapte.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.