Ce se ascunde în sacul Moșului? 3 idei de cadouri dulci pentru Sărbători! Ce se ascunde în sacul Moșului? 3 idei de cadouri dulci pentru Sărbători!
Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, suntem siguri că te gândești deja cu ce cadouri minunate să îi bucuri pe... Ce se ascunde în sacul Moșului? 3 idei de cadouri dulci pentru Sărbători!

Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, suntem siguri că te gândești deja cu ce cadouri minunate să îi bucuri pe cei dragi ție. Astfel, noi ne-am gândit să venim în întâmpinarea dorințelor tale și să-ți dăm o mână de ajutor. Căci fie că ești în pană de idei, fie că te-ai gândit la o mulțime de opțiuni și nu ai decis încă care dintre ele este cea mai potrivită, știm că alegerea cadoului ideal este rareori un lucru rapid și simplu de făcut.

De aceea, noi credem că avem pentru ține soluția perfectă, care va mulțumi și va bucura cu adevărat pe absolut oricine, fiind mai mult decât potrivită, din toate punctele de vedere, sezonului sărbătorilor de iarnă. Este vorba, așadar, de cadouri deosebite, dulci și delicioase, menite a aduce zâmbetul pe buze și de a surprinde în modul cel mai plăcut cu putință.

Și ce s-ar putea încadra mai bine în descrierea aceasta decât “hrana zeilor“, ciocolata? Nimic altceva, desigur. Pe lângă efectele uimitoare care țin strict de sănătate, stimularea producerii “hormonului fericirii“ și, prin urmare, creșterea stării de bună dispoziție pe care le are ciocolata, nu putem ignora, desigur, și gustul atât de iubit și de apreciat chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii ale acestui ingredient. De ce nu am profita, cu precădere în preajmă sărbătorilor, de aceste calități aproape magice?

Idei pentru un mic dejun sănătos!

Cu atât mai mult cu cât este vorba de o ciocolată premium, de cea mai bună calitate, potrivită unei persoane dragi și unei ocazii speciale.

Astfel, o ciocolată obișnuită, fabricată din ingrediente ieftine și de proastă calitate, plină de zahăr rafinat și de chimicale nesănătoase, se găsește din plin, cu ușurință, la absolut fiecare colț de stradă. În schimb, ai posibilitatea de a dărui cea mai apreciată ciocolată din lume, organică, preparată din cele mai bune boabe de cacao și ambalată în cel mai elegant mod posibil.

Ce ar mai putea fi potrivit pentru un cadou dulce, destinat chiar și celor mai rafinate gusturi? Ei, bine, noi suntem siguri că ar mai fi ceva. Imaginează-ți vremea neprietenoasă de afară, pe de o parte și, pe de altă parte, căldura și confortul desăvârșit al căminului tău, farmecul inegalabil și încântător al bradului de Crăciun.

Ce ar mai putea să lipsească acestei minunate atmosfere de poveste? O cană mare și aburindă de ciocolată caldă, nu-i așa?

Iată, prin urmare, și cea de-a două idee de cadou dulce și delicios, extrem de potrivit sezonului rece, în general, și sărbătorilor de iarnă, în special: ciocolată caldă, existând posibilitatea de a alege, după preferința, dintre cea prezentată sub formă de pudra fină de la  Green & Black’s și spectaculoasele perlele de ciocolată Hans Sloane, ambele organice și ambalate într-un mod deosebit de elegant.

Și pentru că ți-am promis 3 idei de cadouri, ți-am rămas datori cu ultima, dar, cu siguranță, nu și cea din urmă dintre ele. Este vorba de un cadou special, destinat cunoscătorilor și persoanelor rafinate: cacao premium, preparată din cele mai bune boabe organice, fairtrade, beneficiind, de asemenea, de un ambalaj foarte rafinat și de cea mai bună calitate.

Pentru că iubim ciocolata și apreciem calitățile celor mai valoroase boabe de cacao cultivate în lume, ne-am propus să îți recomandăm și unele dintre cele mai bune sortimente existențe pe piața mondială.

Este vorba despre Green & Black’s, care este considerat brandul numărul 1 în lume de ciocolată organică și este preparată cu ingrediente de cea mai bună calitate: boabe de cacao Trinitario, zahăr de trestie nerafinat și vanilie de Madagascar. De asemenea, este vorba de ciocolata caldă Sir Hans Sloane, care este o ciocolată selectă, de calitate premium, făcută după o rețetă tradițională britanică și care a câștigat medalia de aur la prestigiosul concurs Great Taste Awards.

În plus, pentru cei mici (căci nu putem să îi uităm, nu-i așa?, tocmai pe aceștia) avem de recomandat o mulțime de ispite dulci, sănătose și de-a dreptul delicioase, pe care garantăm că le vor îndrăgi încă din prima clipă.

Și ne referim, în primul rând, la unele dintre cele mai sănătoase snack-uri din fructe de pe piață, rulourile și talpitele raw vegane BEAR, foarte gustoase și 100% naturale, fără conservanți, coloranți sau adaus de zahăr, dar și la fructele uscate raw vegane Urban Fruit, 100% naturale, fără sulfiți și zahăr adăugat.

De asemenea, pentru cei mici,  îți recomandăm, cu toată încrederea, și biscuiții integrali din ovăz scoțian Nairn’s, cu ciocolată sau fructe de pădure, sau delicoasele batoane raw vegane Nakd (naturale, fără zahăr adăugat, siropuri sau aditivi).

Produsele recomandate în cadrul acestui articol se pot achiziționa din magazinele MEGA IMAGE, Kaufland, Selgros, DM, Cărturești și Diverta sau online, pe Diverta.ro, AlimenteSpeciale.ro, BioPlanet sau Unicorn-Naturals.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.