L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub semnatura Chef Samuel Le Torriellec L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub semnatura Chef Samuel Le Torriellec
Restaurantul gastronomic L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub semnatura Chef Samuel Le Torriellec. Pe langa feluri clasice ale bucatariei franceze si o lista... L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub semnatura Chef Samuel Le Torriellec

Restaurantul gastronomic L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub semnatura Chef Samuel Le Torriellec.

Pe langa feluri clasice ale bucatariei franceze si o lista extravaganta de deserturi, noul meniu propune in premiera specialitati apartinand traditiei culinare romanesti, reinterpretate de Chef Sam cu subtitilati contemporane, care le pastreaza savoarea si le confera unicitate.

Meniu mâncare …

Meniu Desert …

Meniu Băuturi …

L’Atelier – l’art culinaire este un restaurant gastronomic care ofera cea mai fina bucatarie franceza intr-o ambianta de un farmec aparte, usor de descoperit chiar in inima nobila a Bucurestiului.

Chef Samuel le Torriellec propune o bucatarie bogata si captivanta, unde fiecare fel este creat pentru a oferi pura placere culinara. Cu un meniu haut de gamme, L’Atelier invita la fine dining intr-o intimitate plina de savoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.