NIVEA MEN caută 12 bărboşi pentru Calendarul Bărboşilor din România! NIVEA MEN caută 12 bărboşi pentru Calendarul Bărboşilor din România!
Când ești bărbos nu doar tu ai nevoie de o îngrijire specială, ci și barba ta, susțin cei de la Nivea. Astfel că, NIVEA MEN... NIVEA MEN caută 12 bărboşi pentru Calendarul Bărboşilor din România!

Când ești bărbos nu doar tu ai nevoie de o îngrijire specială, ci și barba ta, susțin cei de la Nivea. Astfel că, NIVEA MEN te ajută să ai o barbă moale la atingere, care nu îți provoacă disconfort. Compania a creat, recent, uleiul de barbă ce conține ulei de brusture, iar tu vei putea avea o barbă îngrijită, cu un aspect bogat și neted. În plus, NIVEA MEN caută 12 bărboşi pentru Calendarul Bărboşilor din România. Ești in target?

Acceptă  provocarea şi încarcă pe pagina de Facebook NIVEA MEN o fotografie cu barba ta, iar juriul va desemna cele mai frumoase şi interesante bărbi. Fii pe fază şi înscrie-te pentru primul calendar din România cu bărboşi!

Concursul are loc în perioada 22 noiembrie – 21 decembrie 2017, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 5 ianuarie 2018. De asemenea, NIVEA MEN a pregătit şi alte surprize pentru câştigători şi îngrijirea bărbilor.

Cei de la NIVEA MEN susțin că formula ușoară a uleiului de barbă se absoarbe ușor în piele, calmează tenul și previne iritarea acestuia. Rezultatul final? O barbă îngrijită și un miros plăcut.

Altfel spus, poartă-ţi barba cu mândrie pentru că uleiul de la NIVEA MEN este ușor de utilizat: speli barba ca de obicei, torni câteva picături, masezi tenul și barba și …ești gata să preiei controlul!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.