Cum arată cadoul perfect și unde îl găsim? Cum arată cadoul perfect și unde îl găsim?
De cele mai multe ori când se apropie ziua de naștere a cuiva drag sau vin sărbătorile de iarnă, intrăm în panică și alergăm... Cum arată cadoul perfect și unde îl găsim?

De cele mai multe ori când se apropie ziua de naștere a cuiva drag sau vin sărbătorile de iarnă, intrăm în panică și alergăm ca apucații din magazin în magazin în căutarea cadoului perfect. Nu știm ce vrem, dar știm că trebuie să fie super. Să ne placă nouă, că așa e și pe gustul prietenilor. Iar când într-un final alegem ceva și stăm la coadă să plătim, zărim într-un colț de magazin altceva. Acel ceva care ne schimbă total opțiunea. Vi s-a întâmplat și vouă, nu?

Cum sărbătorile de Iarnă se apropie cu pași repezi încărcate de magie, iar noi cautăm să ne bucurăm de a dărui și de a primi un cadou de la cei dragi, e musai să cunoaștem cât de cât preferințele acestora. Iar când deja știm, dăm buzna prin magazine.

Eu unul așa sunt, însă recent, după un eveniment de presă care a avut loc în Băneasa Shopping City, am descoperit acel magazin în care pot să cumpăr un cadou pentru prietena mea, pentru mama, pentru bunica… dar și pentru toți prietenii apropiați.

Arkka, căci despre el vorbesc, este supermagazinul pentru decorațiuni interioare care vă oferă posibilități aproape nelimitate, să vă  “reîndrăgostiți” de casa voastră! La o primă tură de magazin am descoperit o diversitate de produse atent selecționate pentru fiecare sezon, pentru fiecare ocazie specială, pentru fiecare cameră și mai ales la prețurile excelente pentru buzunarul meu.

Pe scurt, am găsit aici produse de design interior, de la cele cu influență tradițională la cele quirky, de la cele moderne la cele exotice sau minimaliste. Am selectat deja câteva, le-am fotografiat, iar în zilele următoare trec la atac.

Până atunci, las aici o GALERIE FOTO care poate vă inspiră și nu mai este nevoie să alergați degeaba prin alte magazine în căutare de cadouri.

În final vă mai spun că magazinul Arkka se află în galeria comercială Feeria din Băneasa Shopping City, iar produsele pe care le veți găsi aici vă vor ajuta să redați cât mai bine stilul personal, dar și funcționalitatea căminului vostru. Și nu numai al vostru! Aici puteți găsi cu siguranță și cadoul perfect.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.