Atlantis The Palm Dubai, unul din cele mai instagramate hotleuri din lume! Atlantis The Palm Dubai, unul din cele mai instagramate hotleuri din lume!
Cel mai mare apreciat hotel din Orientul Mijlociu pe Instagram, și al patrulea cel mai instagramabil hotel din lume, se află, bineînțeles, în Dubai.... Atlantis The Palm Dubai, unul din cele mai instagramate hotleuri din lume!

Cel mai mare apreciat hotel din Orientul Mijlociu pe Instagram, și al patrulea cel mai instagramabil hotel din lume, se află, bineînțeles, în Dubai. Și, da… ați ghicit… este vorba de celebrul Atlantis The Palm.

Clasamentul a fost realizat adunând  date de la 375 de milioane de utilizatori ai Instagram, care au folosit și aplicația “Year In Review”.

Atlantis a fost etichetat în 2.500 de postări în fiecare săptămână, iar 147.762 de utilizatori au folosit hastag-ul #AtlantisThePalm.

În ceea ce privește restul topului, șapte din primele 10 hoteluri se află în Las Vegas. Și, cu toate acestea, Marina Bay Sands din Singapore ocupă primul loc. Care sunt celelalte hoteluri din top?

10.

9.

8.

7.

6.

5.

4.

3.

2.

1.

 

Sursa: www.harpersbazaararabia.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.