Noutăți de la Premier Spa: masajul Sensorial Candle! Noutăți de la Premier Spa: masajul Sensorial Candle!
Saptamana aceasta, Premier Spa va imbie cu o oferta speciala! Daca vreti sa incercati masajul Sensorial Candle, cei de la Premier Spa au realizat un pret... Noutăți de la Premier Spa: masajul Sensorial Candle!

Saptamana aceasta, Premier Spa va imbie cu o oferta speciala! Daca vreti sa incercati masajul Sensorial Candle, cei de la Premier Spa au realizat un pret special pentru aceasta procedura: 170 lei/sedinta! Odata incercata, suntem siguri ca va va cuceri si ca veti dori sa repetati aceasta experienta minunata! 

Masajul Sensorial Candle ofera beneficii importante pentru corp. In primul rand, hraneste si hidrateaza pielea, deosebit de afectata in sezonul rece.

In al doilea rand, detensioneaza musculatura dupa orele lungi de stat intr-o pozitie incomoda la birou. Si nu in ultimul rand, indeparteaza stresul, inamicul numarul unu al sanatatii.

Sensorial Candle implica un mix de uleiuri esentiale si unt de shea, care se regasesc in consistenta unei lumanari al carei parfum te cucereste pe loc.

Topindu-se, aceasta se transforma intr-un elixir nutritiv pentru catifelarea pielii.

Noi am testat deja aceasta procedura si va recomandam sa va lasati pe mainile unor profesionisti care vor alunga fiecare urma de stres din voi… la Premier Spa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.