ACER Predator 21X în oferta de Black Friday! ACER Predator 21X în oferta de Black Friday!
În sfârșit, o veste bună pentru pasionații de gaming: un magazin online va lista, mânie, la preț de Black Friday, laptopul ACER Predator 21X,... ACER Predator 21X în oferta de Black Friday!

În sfârșit, o veste bună pentru pasionații de gaming: un magazin online va lista, mânie, la preț de Black Friday, laptopul ACER Predator 21X, primul notebook cu ecran curbat din lume.

Acesta este primul notebook din lume cu ecran curbat IPS de 21″ (rezoluție 2560×1080 cu rată de refresh de 120Hz) care oferă o experiență de gaming cu adevărat captivantă, în special în combinație cu tehnologia Tobii eye-tracking. Această tehnologie permite jucătorilor să identifice inamicii, să țintească sau să se adăpostească printr-o simplă privire la obiectele de pe ecran, în peste 45 de jocuri, cum ar fi Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided sau WATCH DOGS 2™. Ecranul curbat este dotat cu tehnologia NVIDIA® G-SYNC ce asigură o experiență de joc fluidă și clară.

Sub carcasa curbată a notebook-ului se află un motor puternic ce așteaptă să fie dezlănțuit. Predator 21X GX21-71 este echipat cu două plăci grafice NVIDIA® GeForce® GTX 1080 în SLI cu 16GB memorie și cu un procesor overclockabil Intel® Core i7-7820HK 2.90GHz, pentru performanțe și timpi de răspuns fără egal.

La toate acestea se adaugă și cei 64GB de memorie DDR4 SDRAM, un HDD cu capacitate de 1TB și un SSD cu capacitate de 1TB. În pus, Killer DoubleShot Pro selectează automat cea mai rapidă conexiune la rețea (Ethernet sau wireless) și trimite tot traficul cu prioritate ridicată prin acea interfață, în timp ce traficul standard este trimis prin celaltă. Acest lucru asigură faptul că traficul cu prioritate ridicată va fi direcționat întotdeauna către cea mai rapidă și mai sigură conexiune. Thunderbolt™ 3 se conectează prin USB-C, cu viteze de până la 40 Gbps.

Disipând eficient căldura în exces pentru performanțe neîntrerupte în timpul sesiunilor intense de gaming, notebook-ul iese în evidență și printr-o arhitectură avansată de răcire ce constă în 5 ventilatoare de sistem (dintre care 3 ventilatoare metalice ultra-subțiri AeroBlade™) și 9 radiatoare. Acesta include și Acer Dust Defender, care îndepărtează depunerile de praf și îmbunătățește disiparea căldurii, precum și aplicația Acer CoolBoost care poate fi utilizată pentru ajustarea fluxului de aer a ventilatoarelor, pentru a oferi răcire suplimentară în timpul utilizării intense.

Tastatura mecanică full-size este echipată cu taste Cherry® MX Brown, cu opțiune de programare individuală a culorii de iluminare, oferind 16.7 millioane de variante. Tastatura numerică unică permite întoarcerea și transformarea sa într-un Precision Touchpad.

Așa ca, dacă suntetți interesați de un asemenea gigant, stați cu ochii în patru și nu veți regreta!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.