Smiley, dezvăluiri despre începuturile carierei sale Smiley, dezvăluiri despre începuturile carierei sale
În culisele duelului câștigă prietenia, în lumina reflectoarelor triumfă competiția, Confruntările aprind spiritele la Vocea României! Mâine, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte... Smiley, dezvăluiri despre începuturile carierei sale

În culisele duelului câștigă prietenia, în lumina reflectoarelor triumfă competiția, Confruntările aprind spiritele la Vocea României! Mâine, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de momente cu adevărat emoționante, duete pe care nu le vor uita și vor simți emoția competiției.

Concurenți cu voci diferite și timbre speciale, ghidați de pasiunea lor pentru muzică, luptă să impresioneze antrenorii, pentru a obține un loc în etapa următoare a competiției.

În cea de-a treia rundă a Confruntărilor, Lori îl va surprinde pe Smiley cu alegerea unei piese speciale, care-i va aduce aminte de începuturile carierei sale, fiind o melodie pe care cei doi au scris-o împreună în 2001. Mai mult, Loredana îl va scoate la dans pe antrenor, fredonând împreună versurile.

Momentul iîi va ajunge la suflet lui Smiley, care, vizibil impresionat, îi mulțumește colegei sale pentru surpriză: “Îi mulțumesc Loredanei pentru momentul ăsta, m-am emoționat complet”. Toate acestea îl vor determina pe Smiley să dezvăluie cu bucurie și recunoștință faptul că: “Loredana a fost primul artist celebru din România care mi-a cerut o piesă”. Vedem întregul moment vinerea aceasta, de la 20:30.

De cealaltă parte, Tudor trăiește intens fiecare confruntare a concurenților săi, pe care îi susține cu îndârjire în fața colegilor lui. Însă unul dintre momentele oferite de echipa lui nu îl va convinge pe Smiley și îl va face pe acesta să catalogheze duetul drept “ciudat”. Tudor nu va sta prea mult pe gânduri și va reveni cu o replică savuroasă pentru Smiley. Mâine, la Vocea României, vedem reacțiile ambilor antrenori și discuția dintre ei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.