Goana după cadouri! Goana după cadouri!
Goana după cadouri este reprezentativă pentru noi toți în luna decembrie a fiecărui an. Sărbătorile se apropie și mereu am impresia că sunt în... Goana după cadouri!

Goana după cadouri este reprezentativă pentru noi toți în luna decembrie a fiecărui an. Sărbătorile se apropie și mereu am impresia că sunt în urmă cu atenția acordată cadourilor destinate celor dragi.

Dacă iubitei știu în proporție de 90% ce să îi cumpăr, atunci când vine vorba de părinți, frate sau prieteni apropiați, lucrurile stau cu totul altfel. În plus, pe lista multora dintre noi există și partenerii de business, unde lucrurile sunt total diferite față de familie.

Și nu trebuie să uităm că atât sfârșitul de noiembrie, dar mai ales decembrie sunt predestinate cadourilor și uite așa ne procopsim că ne bate la ușă vremelnicul Sf. Andrei, ursuzul Moș Nicolaie cât și celebrul și (poate) mai bogatul Moș Crăciun. Aici e aici, nu? Ce să alegem pentru fiecare în parte?

Recunosc, nu prea îmi place să iau la pas magazinele – supermarketuri, hypermarketuri – , fie ele ce or fi, nu prea am timp nici de mallurile aglomerate și uite așa sfârșesc de a cauta ceva bun pentru toată lumea în online. Și slavă domnului, și aici ofertele abundă, însă trebuie să le mai și potrivești cu persoanele cărora le faci cadoul.

Iar pentru că tradiționalul are încă o valoare sufletească importantă și are priză la români în ultimii ani, există oferte pentru toate gusturile.

Altfel spus, zilele trecute, am făcut un scurt test și după un raid de câteva minute pe net am ajuns să dau, din nou, de prietenul Vlăduț, urmașul temutului Conte Dracula și de bunătățile celor de la artandcraft.ro.

Cum l-am cunoscut pe Vlăduț, urmașul temutului Conte Dracula

Spre deosebire de ceilalți ani, acum am observat o diversificare a gamei de pachete corporate pe siteul lor. Acestea au fost împărțite pe patru categorii, fiecare categorie cu pachetele aferente. La o scurtă privire, vă spun sincer că aceste cadouri se pretează foarte bine pentru a fi oferite la evenimente, partenerilor de afaceri străini sau români, celor care vor să transmită o parte din România… și nu numai!

Eu unul, recunosc, mi-aș dori să primesc pachetul office care conține, printre altele, o agendă Transylvania, un stilou Transylvania, celebrele caramele cu unt și sare Vladut’s Story, dar și un borcan de “Magiun la Ceaun”.

Hmm… ce zic eu aici… pentru mine sună destul de apetisant și pachetul tradițional unde artandcraft a inclus Cornulete Via Delice, Nuci umplute Via Delice, O sticla de vin sec – Merlot marca Budurească, o farfurie din ceramica de Horezu, dar și un borcan de dulceață de afine.

Tot la ei găsiți și un pachet mix configuat din o cutie cu trufe de ciocolată Via Delice, o sticlă de vin sec – Merlot marca Budurească și o mini agendă “Destination Romania”. Tot pe gustul meu!

Pe siteul lor găsiți și o serie de pachete tematice: Pachet Vladut’s Story, Pachet Bloody Famous (foto), Pachet Transylvania, dar și pachete speciale: Pachetul Romanian Folk, Pachetul Taste of Romania, Pachet Trip to Romania.

Nimic nu este bătut, însă, în cuie, iar pachetele celor de la artandcraft sunt 100% configurabile, produsele se pot schimba cu oricare alt produs de pe site sau cu alte produse comercializate de ei. Iar pentru mai multe detalii nu ezitați să îi contactați la adresa de mail comenzi@artandcraft.ro.

În final vă mai spun doar atât: oameni buni… vin sărbătorile: Sf Andrei, Moș Nicolae, Craciunul, chiar și Moș Vasile (pentru cunoscători) și cred că este mai bine să alegeți din timp cadourile pentru partenerii de afaceri, pentru colabroatori și, bineînțeles, pentru cei dragi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.