Esca&Escu, emisiune în exclusivitate pe www.stirileprotv.ro Esca&Escu, emisiune în exclusivitate pe www.stirileprotv.ro
Care sunt subiectele săptămânii? Care sunt cele mai importante întrebări? Care ar fi răspunsurile la aceste întrebări (chiar dacă aceste răspunsuri nu ne sunt... Esca&Escu, emisiune în exclusivitate pe www.stirileprotv.ro

Care sunt subiectele săptămânii? Care sunt cele mai importante întrebări? Care ar fi răspunsurile la aceste întrebări (chiar dacă aceste răspunsuri nu ne sunt pe plac)? Astăzi, la 19:30, Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu vorbesc despre știrile care sunt pe agendă în România, în emisiunea Esca&Escu, transmisă exclusiv online pe www.stirileprotv.ro.

Începând de săptămâna viitoare, site-ul www.stirileprotv.ro va difuza în exclusivitate discuțiile dintre Esca&Escu în fiecare joi la ora 18:00, iar cei doi vor dezbate diverse subiecte din politică, educație, cultură și multe altele.

Andreea Esca are întrebările, iar gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu va răspunde în stilul său clasic, fără ascunzișuri sau ocolișuri.

În ediția din această seară, Cristian Tudor Popescu va vorbi despre Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și peisajul politic din România, despre care nu ezită să tragă concluzia: “Dacă se pot minți între ei în halul ăsta, în ce hal ne mint pe noi?”

Prima ediție Esca&Escu este astăzi, de la 19:30, pe site-ul www.stirileprotv.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.