TechHub aduce startup-urile din Europa mai aproape de piața din US TechHub aduce startup-urile din Europa mai aproape de piața din US
Rețeaua internațională TechHub, din care face parte și TechHub Bucharest, singurul spațiu de coworking din România dedicat exclusiv profesioniștilor în tehnologie, conectează principalele hub-uri... TechHub aduce startup-urile din Europa mai aproape de piața din US

Rețeaua internațională TechHub, din care face parte și TechHub Bucharest, singurul spațiu de coworking din România dedicat exclusiv profesioniștilor în tehnologie, conectează principalele hub-uri de tehnologie din Europa și US prin deschiderea unui nou spațiu în New York City. Noul spațiu este dedicat în special startup-urilor din industriile fintech, securitate și soluții enterprise.

Cu o rețea globală de peste 750 de startup-uri din Europa și India, TechHub accelerează business-urile în tehnologie prin dezvoltarea continuă a unei comunități de profil și crearea unor programe care să rezolve principalele provocări ale startup-urilor: atragerea de clienți, investitori și talente în echipele lor. Parte dintre companiile care s-au dezvoltat în interiorul comunității internaționale TechHub au fost achiziționate, de-a lungul timpului, de giganți în tehnologie precum Google, Facebook, Microsoft, Oracle sau Twitter și au obținut investiții de peste 1 miliard de dolari.

Cu o comunitate extrem de activă în București în cadrul TechHub Bucharest, prin deschiderea noului spațiu din New York City, startup-urile românești care dezvoltă produse în industria securității, fintech sau soluții de tip enterprise vor avea acces la programe prin care pot accesa mai ușor piața și ecosistemul antreprenorial din Statele Unite.

3 startup-uri care au pornit din Europa vor intra pe piața globală din Statele Unite prin intermediul TechHub New York City. Este vorba despre Revolut, Aire și Cronofy.

“Credem că, la nivel global, New York City este una dintre cele mai provocatoare și ofertante piețe pentru industria tehnologiei. TechHub vrea să contribuie la această creștere și să aducă suport startup-urilor pe care le are în rețea, inclusiv celor din București, pentru a accesa mai rapid piața din US prin intermediul unui spațiu de coworking și dezvoltare de business așa cum este TechHub New York City.”, a precizat Elizabeth Varley fondatorul și CEO-ul TechHub.

Toți membrii TechHub, din toate spațiile de coworking, pot vizita și lucra oricând în noul spațiu deschis în New York, 158 W 27th St, Chelsea, Manhattan.

Bine de știut!

TechHub este o rețea de coworking care reunește o comunitate globală formată din antreprenori în tehnologie, cu un network de peste 750 de companii răspândite în întreaga lume. TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic.

Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat.

Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online. TechHub Bucharest beneficiază de susținerea partenerilor CyberGhost, Bitdefender și Societé Generale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.